Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, éreztétek-e már...

Anyukák, éreztétek-e már néha, hogy elegetek van a gyerekeitekből?

Figyelt kérdés

Most itt őszintén, név nélkül ki meri bevallani?

Én bevallom, igen. Amikor pl az 5 évesem megrugdossa a 3 éves öccsét,vagy épp a kicsi harap bele a nagyobba.. És ha ez már a nap sokadik rosszalkodása és egész nap csak velük veszekedtem,bizony néha estére úgy érzem:elég belőlük.

Van ezzel esetleg még valaki így, vagy én vagyok sz@r anya ez miatt? Jelzem, pontozni nem fogok, mert a véleményetek érdekel,nem a pontszámok.. Köszönöm.

2012. júl. 26. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Másfél éves ikerfiaim vannak, mostanában elég sokszor éreztem ezt. Néha visszakívánom a régi életem, istenem, semmi gondom nem volt...:)

Sztem ez gyakori érzés anyukáknál, főleg akik nem 1 gyerekesek.

2012. júl. 26. 15:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Na most megnyugodtam.. Látom sokan vagyunk így, kitartást kívánok mindenkinek!!!

Azt meg lefelejtettem,hogy kb két hét múlva szülök, jön a kistesó(3 fiam lesz). Úgyhogy még izgalmasabb lesz az életünk:-)

2012. júl. 26. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Én is mostanában elég gyakran érzem ezt:(!

Május eleje óta nem voltam itthon egyedül,mert a pici beteg volt,utána itthon kellett maradnia 3 hétig,mert kivették a manduláját,amikor ő mehetett a bölcsibe az iskolás volt itthon 2 hétig,mert beteg lett,szóval én is kezdek besokallni.

A szabadnapjaimon próbálom őket lefoglalni szeptemberig,mindig megyünk valahova,de 12 óra munka után este 8-ra hazaérek,akkor már minden kiakaszt.

A pici egész nap beszél,a nagyobbik is egész nap nyúz,mindig akarnak valamit:(

Vártam a nyári szünetet,mert a nagyszülők megígérték,hogy pár hétre nyaralhatnak náluk a gyerekek,de ők is bemondták az unalmast,így újra kellett gondolnunk az egész nyarat.

Hozzáteszem nincsenek utamban a gyerekek,csak kellene egy kis pihenés nekem is:)

2012. júl. 26. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
93%
Tegnap reggel 7kor mosdót intéztem volna, eközben a nagy és a kicsi fejhangon sikított, mert nem tudnak az ajtóra felmászni(és márpedig oda fel akarok mászni, 10millió elmondás után, hogy oda nem lehet), és anya azonnal segíts. Majd az ágyazós játékunk folyamán először a 17kgs fiam majd a csupán 10kgs lányom gyomron térdelt, a kicsi pluszban a szemüvegemet belefejelte a szemembe.... 7:25t írtunk. Majd 855-900ig bezárólag 2pár virslivel beborították a konyhát, és ki az idegeim:) Szerinted mennyire kívántam őket a fenébe?
2012. júl. 26. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

Gratulálok! 3 fiú :))))

Nekem kettő van, nagy 4 éves lesz, kicsi 8 hónapos. Június óta itthon van a nagy, eddig bölcsis volt, de elballagott, ovi meg szeptembertől lesz. Néha úgy látom hiányzik már neki a társaság. A kicsire elég irigy tud lenni, és ok nélkül hisztizik, néha meglepő dolgokat művel... ilyenkor én sem bánom ha elviszi kicsit valamelyik mama :)

2012. júl. 26. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!