Anyukák, éreztétek-e már néha, hogy elegetek van a gyerekeitekből?
Most itt őszintén, név nélkül ki meri bevallani?
Én bevallom, igen. Amikor pl az 5 évesem megrugdossa a 3 éves öccsét,vagy épp a kicsi harap bele a nagyobba.. És ha ez már a nap sokadik rosszalkodása és egész nap csak velük veszekedtem,bizony néha estére úgy érzem:elég belőlük.
Van ezzel esetleg még valaki így, vagy én vagyok sz@r anya ez miatt? Jelzem, pontozni nem fogok, mert a véleményetek érdekel,nem a pontszámok.. Köszönöm.
Másfél éves ikerfiaim vannak, mostanában elég sokszor éreztem ezt. Néha visszakívánom a régi életem, istenem, semmi gondom nem volt...:)
Sztem ez gyakori érzés anyukáknál, főleg akik nem 1 gyerekesek.
Na most megnyugodtam.. Látom sokan vagyunk így, kitartást kívánok mindenkinek!!!
Azt meg lefelejtettem,hogy kb két hét múlva szülök, jön a kistesó(3 fiam lesz). Úgyhogy még izgalmasabb lesz az életünk:-)
Én is mostanában elég gyakran érzem ezt:(!
Május eleje óta nem voltam itthon egyedül,mert a pici beteg volt,utána itthon kellett maradnia 3 hétig,mert kivették a manduláját,amikor ő mehetett a bölcsibe az iskolás volt itthon 2 hétig,mert beteg lett,szóval én is kezdek besokallni.
A szabadnapjaimon próbálom őket lefoglalni szeptemberig,mindig megyünk valahova,de 12 óra munka után este 8-ra hazaérek,akkor már minden kiakaszt.
A pici egész nap beszél,a nagyobbik is egész nap nyúz,mindig akarnak valamit:(
Vártam a nyári szünetet,mert a nagyszülők megígérték,hogy pár hétre nyaralhatnak náluk a gyerekek,de ők is bemondták az unalmast,így újra kellett gondolnunk az egész nyarat.
Hozzáteszem nincsenek utamban a gyerekek,csak kellene egy kis pihenés nekem is:)
Gratulálok! 3 fiú :))))
Nekem kettő van, nagy 4 éves lesz, kicsi 8 hónapos. Június óta itthon van a nagy, eddig bölcsis volt, de elballagott, ovi meg szeptembertől lesz. Néha úgy látom hiányzik már neki a társaság. A kicsire elég irigy tud lenni, és ok nélkül hisztizik, néha meglepő dolgokat művel... ilyenkor én sem bánom ha elviszi kicsit valamelyik mama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!