Árulja már el nekem valaki, hogy egy férfi miért nem szeretne gyereket?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 07:31
21/21 anonim válasza:
Mindenkinek saját döntése, hogy szeretne-e gyereket vagy sem. A férjem és én szerettünk volna és lett is. Ha valaki nem szeretne, az is érthető, ő valószínűleg másban találja meg az örömöt az életben. Viszont ezt valóban érdemes egy kapcsolat elején tisztázni, hogy senkit se érjen meglepetés. A facebook-ról megy annyit, hogy ott az ismerőseim a családom és barátaim, és bízok benne, ha felteszek egy képet a kisfiamról, akkor nem így reagálnak, mint itt néhány válaszoló. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden nap képek tömkelegét osztom meg, hanem, hogy pár havonta felteszek egy képet, hogy akikkel ritkán találkozok lássák mennyit fejlődött. Én itt teljesen normális, vállalható képekre gondolok.Ha valakinek nem tetszik nyugodtan letilthat, nem kötelező megnézi. De szerintem ez semmivel sem rosszabb, mint ha valaki bármely más témában oszt meg valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!