Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Árulja már el nekem valaki,...

Árulja már el nekem valaki, hogy egy férfi miért nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 07:31
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
77%

9.

Ezért kell teljesen nyíltan tisztázni még a kapcsolat elején,hogy ki milyen életet képzel el magának, ha ez nincs összehangban, legalább hamar kiderült. Miért akarsz olyat ráerőltetni amit nem akar?

2013. ápr. 11. 08:02
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

szerintem ez meg nem ezen múlik..ilyesmit szerintem a kapcsolat első egy ket évében tisztaz az ember,h családra vagyik-e vagy sem...ha nektek nem egyeznek a nezeteitek,felesleges a másikat gyozkodni,oruletbe kergetni...ilyenkor lépni kell,hiszen nem egyeznek a celjaitok,hosszú távon nem megoldható..

de semmi köze ehhez a környezethez v barmihez. szerintem...amúgy meg ez számára is ugyanakkora felelősség,mint egy nő számára..

2013. ápr. 11. 08:04
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy pont azért, mert ő úgy érzi, nem tudná ugyanazt anyagilag, érzelmileg vagy "csak" időben, teherbírásban biztosítani a gyerekének, mint amit a szülei neki.

Egyébként meg sok olyan férfi és nő létezik, aki egyáltalán nem akar gyereket, mert vagy jól érzi magát ahogy van vagy számára fontosabb tervei vannak az életben és fél, hogy egy gyerek ezt elrontaná.

2013. ápr. 11. 08:26
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
Bírom amikor valakinek gyermeke születik és egyből felteszik a fotóját a szülők a facebookra és érkeznek a kommentek hogy milyen szép meg milyen helyes kisbaba meg stb főleg nők részéről.Most tényleg így is gondolják,vagy csak a kötelező udvariasság,mert én semmi szépséget nem látok benne...
2013. ápr. 11. 08:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy jött ide a facebook,de ha rajtam múlik senki nem fogja látni a gyerekemet,főleg az ANYÓS nem!!!!!!!!
2013. ápr. 11. 08:37
 16/21 anonim ***** válasza:
8%
Azért mert ez a divat,alig jön ki az anyjából a fényképe már fenn van.Én se tudom mire jó az.
2013. ápr. 11. 08:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Semmi másra csak a mutogatásra jó!
2013. ápr. 11. 08:43
 18/21 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 11. 08:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Van olyan eset, amikor semmi különösebb oka nincs annak,h a valaki nem szeretne gyereket. Csak nem és kész. Nőt és ffit is ismerek ilyet. Nem találok benne semmi kivetnivalót.
2013. ápr. 11. 08:46
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni,de ezt a kapcsolat elején érdemes tisztázni,ne raboljátok egymás idejét.Nekem van egy fiam,és kettőnk közül úgy érzem a párom az aki érettebb szülő kettőnk közül,Ő a férfi mégis több a türelme.
2013. ápr. 11. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!