Árulja már el nekem valaki, hogy egy férfi miért nem szeretne gyereket?
Na ezt én sem értem.
Attól félnek, hogy megváltozik az életük, pedig az övék aztán nem.
Bemennek rinyálni a főnökhoz hogy éhen hal a család és a gyerek az asszony lusta ostoba szült nem tud elhelyezkedni és már meg is kapják az előléptetést és az együttérzést, hogy ilyen rosszul házasodott.
A férjem azt mondta hogy munkaképtelen lettem szülés után és jééééé előléptették, én total kiakadtam, szerintem jellemtelenül viselkedett és nem volt tisztességes velem szemben.
Én ugyan nem ott dolgozom, de azért ez túlzás volt.
Egyébként a férfiaknak semmi dolguk a gyerekkel lepattintják magukról a felelősségek és a gyereknevelést is, ha vannak az anyának szülei akkor azok segítenek, a férjek nem szoktak.
Nem értem miért gondolják sokan, hogy az vállal gyereket aki elég érett hozzá. Szerintem meg a aki gyereket vállal azok nagy része éretlen, meg lehet nézni milyenek a mai fiatalok, milyen nevelést kapnak. Akkor ki az éretlen?
A kérdésre válaszolva pedig: a gyerek tönkreteszi a házasságot, elveszi a szabadidőt, 18-20 éves koráig (néha még utána is) csak a gond van vele, sok kiadás jár vele stb...Egyébként a párom nő létére ugyanígy gondolja szerencsére. Az elején leszögeztük, hogy nem lesz gyerekünk. Így vagyok boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!