Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Árulja már el nekem valaki,...

Árulja már el nekem valaki, hogy egy férfi miért nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 07:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon sok oka lehet rá.Nem szereti a gyerekeket,nem szereti a felelősséget,nem akarja feladni az addigi életét stb.Legtisztább ha rákérdez az ember és nem találgat.
2013. ápr. 11. 07:33
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Számtalan oka lehet. Még nem elég érett rá, szórakozni, élni akar. A gyerek felelősség, amelyik férfi ezt nem tudja még felvállalni, azt nem is kell erőltetni, mert egyszerűen nem tart ott az életében.
2013. ápr. 11. 07:34
 3/21 anonim ***** válasza:
42%
Hát én meg tudom érteni valamilyen szinten, mert én se szeretem a gyerekeket nő létemre. Engem csak az nyűgözne le egy gyerekben, hogy hasonlít a páromra.
2013. ápr. 11. 07:36
 4/21 anonim ***** válasza:
6%

Na ezt én sem értem.

Attól félnek, hogy megváltozik az életük, pedig az övék aztán nem.

Bemennek rinyálni a főnökhoz hogy éhen hal a család és a gyerek az asszony lusta ostoba szült nem tud elhelyezkedni és már meg is kapják az előléptetést és az együttérzést, hogy ilyen rosszul házasodott.

A férjem azt mondta hogy munkaképtelen lettem szülés után és jééééé előléptették, én total kiakadtam, szerintem jellemtelenül viselkedett és nem volt tisztességes velem szemben.

Én ugyan nem ott dolgozom, de azért ez túlzás volt.

Egyébként a férfiaknak semmi dolguk a gyerekkel lepattintják magukról a felelősségek és a gyereknevelést is, ha vannak az anyának szülei akkor azok segítenek, a férjek nem szoktak.

2013. ápr. 11. 07:39
 5/21 anonim ***** válasza:
34%
Én például nem vagyok oda értük ,akkor jobban elfogadnám ,ha egyből 8-10 éves lenne.Előtte csak a gond van vele,nem is tudnék mit kezdeni vele.
2013. ápr. 11. 07:39
 6/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem szereti a gyerekeket. Nem érzi magat elég érettnek hozza. Rossz volt a gyerekkora. Kötelezettségek nelkul akar élni. Miért kell megindokolni?
2013. ápr. 11. 07:46
 7/21 anonim válasza:
29%

Nem értem miért gondolják sokan, hogy az vállal gyereket aki elég érett hozzá. Szerintem meg a aki gyereket vállal azok nagy része éretlen, meg lehet nézni milyenek a mai fiatalok, milyen nevelést kapnak. Akkor ki az éretlen?

A kérdésre válaszolva pedig: a gyerek tönkreteszi a házasságot, elveszi a szabadidőt, 18-20 éves koráig (néha még utána is) csak a gond van vele, sok kiadás jár vele stb...Egyébként a párom nő létére ugyanígy gondolja szerencsére. Az elején leszögeztük, hogy nem lesz gyerekünk. Így vagyok boldog.

2013. ápr. 11. 07:50
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Vannak nők is, akik nem szeretnének. Nem mindenkinek ez az élet célja, el kell fogadni. Lehet rossz tapasztalat is, pl született egy kis testvére, akivel csak gond volt, s látva azt, hogy mekkora nyűg, teher egy gyerek, inkább ő maga sem szeretne. De rengeteg dolog állhat a háttérben.
2013. ápr. 11. 07:52
 9/21 A kérdező kommentje:
A párom megkapott mindent a szüleitől,semmiben nem szenvedett hiányt.(Mindig az panaszkodik a legjobban,akinek megvan mindene.)Vele ellentétben én mindenért a két kezemmel küzdöttem meg.És én úgy gondolom,hogy a gyerek nagy felelősség,de ha a két szülő rendesen dolgozik baj nem lehet.
2013. ápr. 11. 07:59
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
Dehát nem mindegy, hogy miért nem akar, ha nem akar???
2013. ápr. 11. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!