Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy mertettek gyereket...

Ti hogy mertettek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

a téma lényege én és párom ide irom pasi vagyok, szeretnénk gyereket 2 en- 2 fizubol jól meg vagyunk , de a gond az ha párom teherbe esne nem maradna csak havi 100 000 ft akkor már 3 unkra a babával egyut.mert akkor már csak 1 fizu lenne meg a gyed vagy mi csoda ha jól tudom.

sajna mai világban láttok sok fiatalt van saját házuk meg hitel a nyakukban és nem tudom hogy csinálják nekem szulői háterem nincsen és mivel makacs vagyok párom családjátol sosem kérnék segitséget.

jol esne szulőkkel anyuka apukákkal ezt itt ki csevegni a témát ha van rá időtők?

2013. ápr. 10. 08:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

kedves töllek megosztjátok ezt a szituálcios témát velem.

igen valahol nagyon félek az elindulástol attol ha ugy alakulna baba jönne.én nekem szar gyerek korom volt igy tudom milyen szarban élni ezt neki nem akarom inkáb nem kell gyerek !

2013. ápr. 10. 11:13
 22/27 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is albérletben lakunk. Fix munkahelyünk van évek óta,ez a legfontosabb,amit szem előtt tartottunk. Terveztük a babát,úgy kalkuláltunk,hogy ne kelljen rossz körülmények között élnünk,pedig nekünk sem sok a bevételünk,de be lehet osztani. A férjem kap 150ezret,én minimálra voltam bejelentve,a többi kézbe ment,így a tgyásom 47ezer lett. +családi 12ezer + cs.adókedvezmény 10ezer. Tehát kb 220ezer egy hónapban,az albérlet télen 110ezer. Havonta félre teszek a kislányomnak 10-15ezret
2013. ápr. 10. 11:51
 23/27 anonim ***** válasza:
Bocsi,előbb elküldte,szóval kijövünk anyagilag,be tudjuk osztani. Van egy kiskutyánk és kocsink is. És gondolkodunk a kistesón is. Nem lesz gond nálatok szerintem,mert már most megfontoltan állsz a dologhoz.Ami fontos,hogy legyen egy kis tartalékotok,ha bármi történne,te is lehetsz beteg,a baba is. Én kívánom,hogy jól alakuljanak a dolog. Csodálatos dolog szülőnek lenni. :-)
2013. ápr. 10. 11:57
 24/27 A kérdező kommentje:
köszike örulök valakinek van hasonló helyzette mint az enyém miénk ugy mond:) !:):)
2013. ápr. 10. 12:23
 25/27 anonim ***** válasza:
Én - ok, 10 évvel ezelőtt -, Tatabányán laktam, ahol 10e volt egy albi, sokan onnan jártak be dolgozni, nem tartott tovább, mint a Pesten belüli közlekedés. Lehet kompromisszumokat is kötni, h jó, most ez van , amikor a párod visszamegy dolgozni, visszamegyünk jobb helyre.
2013. ápr. 10. 14:52
 26/27 anonim ***** válasza:
És nem kell mindenböl a legújabb,legjobb,ruhábol,sem kell a nagyon drága,de a gyerek nagyon jó égha néha az ember falra mászik is tölük :-)
2013. ápr. 11. 08:25
 27/27 A kérdező kommentje:
ezért akkarok már
2013. ápr. 11. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!