Ha egy gyermeknek napok óta nincs mit ennie, az szerintetek elfogadható?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva egy nagy vitát generált kérdés kapcsán született meg bennem ez a kérdés. Én is egy marha vagyok, mert az ilyen vitáknál nem szabad hozzászólni, de most egy kicsit leesett az állam. Azt írtam, hogy én azt tartom felelőtlennek, aki itt sír egy hete gyk-n, hogy éheznek, amíg meg nem jön a gyes, de közben már várja a következő babáját. Erre úgy lepontoztak, hogy csak pislogok. Tehát tényleg elfogadható, hogy potyogtatjuk a gyerekeket, azok meg lakjanak jól szeretettel?2013. ápr. 2. 13:39
21/30 anonim válasza:
Nem elfogadható, de szerintem azért pontoztak le, mert te is és sokan mások extrém esetet Irtatok le. A kérdező nem azt kérdezte, hogy a nyomorba miért szülnek, hanem, hogy miért szül, aki a gyest várja és apukától a gyerektartást. A kettő nem ugyanaz, mert attól, hogy várják a gyest még közel sem biztos, hogy éheznek. Nekünk hitelmentes ház, nyaraló, kocsi van és én is várom a gyest, mert azt félrerakom a gyereknek egy megtakarItásba. A gyeses kérdések többségénél én még nem olvastam többségénél olyat, hogy több napja nem ettek és azért várja. Sokan azon akadtak ki, hogy a kérdező Itélkezik.
22/30 A kérdező kommentje:
Igen, talán az is benne van, hogy ott már mindenki lepontozott mindenkit a végére szerintem. De már én is egy bizonyos válaszra írtam, amit írtam. Konkrétan erre a szeretete a fontos, nem az, hogy mit eszik féle válaszra. De végülis mindegy, nem is az bánt, hogy lepontoztak, hanem az, hogy ilyen nézetekkel szülnek gyereket. Én csak a gyerekeket sajnálom ebben az esetben. És továbbra is fenntartom, hogy az ilyen anya nem felelősségteljes. És igenis többre tartom azt, aki mondjuk "csak" két gyereket vállal, és azoknak a lehető legboldogabb gyermekkort biztosítja, mint azt, aki potyogtatja a gyerekeket, aztán azok meg esznek, ha van mit, meg játszanak, ha van mivel, de szeretet az aztán van.
2013. ápr. 2. 14:31
23/30 anonim válasza:
Aki sír egy hete a gyk, az nem egy Szombathelyi anyuka akinek van már két lánya, és most terhes a harmadikkal minden hónap végén kiír valami szívszorító kérdést, hogy megsajnálják, de természetbeli juttatásra nem reagál csak az anyagiakra? Már fél éve ez megy!
24/30 anonim válasza:
Igen és már az egész életét ismerjük! Én legszívesebben a gyámügyet küldeném ki hozzájuk! Legalább a gyerekeknek normálisabb életük lenne a pszihiátriai kezelésre szoruló anyuka és az alkoholista verekedős apuka nélkül!
25/30 anonim válasza:
Linkelnétek 1-2kérdést,mert nem tudom miről van szó?!
26/30 anonim válasza:
27/30 anonim válasza:
28/30 anonim válasza:
29/30 zabmester válasza:
Nem elfogadható, de ilyenkor már nem segítenek a "nem kellett volna gyereket vállalni" típusú tanácsok. Én sem vagyok jó véleményen az ilyen emberekről, de ha sokadikként leírom, hogy valamikor a múltban mit kellett volna tennie, azzal nem lesz előrébb. Ettől függetlenül persze, nem normális állapot, de sajnos ilyen szülők mindig is voltak, és sajnos azt hiszem, mindig is lesznek.
Különben tudom, kiről van szó, láttam már a kérdéseit többször is, de annak a családnak nem fog segíteni, hogy oltogatjuk az anyukát, oda inkább egy rátermett családgondozó kéne (ez kivitelezhető), meg némi ész (ennek hiányán viszont senki ember fia nem tud változtatni).
30/30 anonim válasza:
Egyébként pedig sokan hazudnak, akik itt panaszkodnak és az életben is. Volt már itt is több száz válaszos kérdés, ahol a kérdező sIrt, hogy nincs mit ennie és mivel fűtenie. Valaki megnézte facén és semmi nem volt igaz belőle. Vagy van ismerős anyuka, akinek mindig adtam gyümölcsöt stb., aztán a párom mondta, hogy ne erőlködjek, mert előtte vett magának 10 ezerért parfümöt, én meg sajnáltam, hogy szegény, nincs mit enniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!