Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te miket raktál félre a...

Te miket raktál félre a következő gyermeknek?

Figyelt kérdés

Van egy lányunk, aki 14 hónapos. Még nem vagyok terhes, tervezzük a következőt, de nem most.

Majd inkább ha a lányunk bölcsibe ment, akkor szeretnénk a következőt bevállalni.

Mivel előre szerintem senki sem tudja, hogy milyen nemű gyereket fog szülni, így a lányom ruháit rendre eladom.

Sok dolgot is eladtam már, amire úgy gondoltam, hogy nem már nem kell.

Ilyen pl. a mellszívó, a rózsaszín első babakocsink, kisebb pelenkák, stb.

Tudom, ezekre még szükség lehet. Talán a rózsaszín babakocsira nem :))

2012. szept. 8. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Azokat a ruhákat adom el, amikből túlvásároltam magam első tudatlanságomban.

A babakocsit is árulom, szerettük, de túl nagy helyet foglal, és mi csak 4-5 év múlva szeretnénk következő babát, addig felesleges lenne állnia.

A hálózsákoktól is megválok, sosem használtuk.

2012. szept. 8. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Én mindent elraktam. A ruhákat is, pihenő széket, játszó szőnyeget stb. Minden rózsaszín. Ha nem lányunk lesz, akkor eladom őket, vagy elcserélem fiúsra. :)
2012. szept. 8. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is mindent elraktam, ha netán fiú lesz akkor lehet megválok tőlük, de mivel lehet 3 babát szeretnénk (ugye egy már van), így szerintem minden marad, majd jó lesz az uncsinak is.
2012. szept. 8. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
fiaim után csak a kiságyat, biciklik,lábalhajtos kisaautot ezeket elraktuk.minden mást eladtam elajándékoztam ,2 éve megszületett a lányom ,most már mindent eladok ami nem kell a kislánynak. mert több gyereket nem szeretnénk .
2012. szept. 8. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
lányom van,mindent megtartottam,úgy tűnik jól tettem,valószínűleg ismét kislányunk lesz,gyakorlatilag csak a vizsgálatokra költünk majd és a babakocsi lecserélésén kell gondolkodnunk h ketten is elférjenek,vagy testvérfellépő.Ha eladtam volna,én tuti felélem az árát és most gondban lennénk.
2012. szept. 8. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van. Sok mindent elrakunk utána, bár még nem tudom, hogy mikor jön a következő baba. Elraktuk a pihenőszéket, autós ülést, babakocsit (ezek mind unisex-ek) játékokat, ruhából elrakom pl a kabátokat, mellényeket, egy két nadrágot, mert ezek akkor is jók lesznek, ha kislány lesz, és ezeket most jó áron vettem meg, ki tudja akkor mennyibe fog majd kerülni. Amit nem raktam el az a body-k, mert az szerintem filléres dolog, zoknikat, cipőket, ki tudja addigra milyen lesz a "divat" meg nem biztos, hogy passzolni fog a méret.
2012. szept. 8. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Én MINDENT eltettem, és mivel a második lány lett egy fiú után, ezért még több göncöt vásároltam. De mindent elteszek, mert a húgomnak is lesz előbb-utóbb babája és akkor viheti az egész rakományt (lassan már vihetné, mert lassan betelik a szekrény).
2012. szept. 8. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindent elraktam a kislányunk után. Szerencse,mert a 2. babánk is kislány lett. Most kezdtem el eladni azokat a dolgokat amiket nem használtunk meg néhány ruhát,mert hiába voltak meg az első babánk ruhái,ettől független ugyan úgy tele vásároltam magam a másodiknak is. A következő babaát 2-3 év mulva tervezzük.
2012. szept. 9. 06:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Tulajdon képen mindent,mert eleve kis korkülönbséggel terveztünk (2év és 3 hónap lett)és uniszex színekben gondolkoztunk.Ruhák tekintetében is bejött mert két fiúnk lett,szóval a pasis ruhák is maradtak.Játékokat vettünk leginkább újakat a picinek,meg pár ellenállhatatlan ruhát :)
2012. szept. 9. 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mindent elraktam, bár volt pár ruha, amit kölcsönadtam.

Első előtt úgy vásároltam, hogy vajszínű, fehér vagy unisex színű legyen. Mindkettő fiú lett, nem bánom, mert akarunk harmadikat is. Nem kellett egyetlen darab ruhát sem vennem, de egyet mégis vettem, abban hoztuk haza.

Most sem fogom eladni, ha meglesz a harmadik, utána sem. Nagyon drágák az új ruhák, és egészen 80as méretig alig használják, nem lyukadnak ki és nem használódnak el. Van 3 testvérem, talán náluk is lesz majd gyerek valamikor.

Sem a mellszívót nem adom el, sem a szívhangfigyelőt.

A babakocsit igen, mert nagy helyet foglal.

NAgyon örülök, h nem adtam el semmit, mert miután terhes lettem, hirtelen padlóra kerültünk anyagilag, így csak a dokit kellett fizetni havonta.

2 fiús

2012. szept. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!