Te miket raktál félre a következő gyermeknek?
Van egy lányunk, aki 14 hónapos. Még nem vagyok terhes, tervezzük a következőt, de nem most.
Majd inkább ha a lányunk bölcsibe ment, akkor szeretnénk a következőt bevállalni.
Mivel előre szerintem senki sem tudja, hogy milyen nemű gyereket fog szülni, így a lányom ruháit rendre eladom.
Sok dolgot is eladtam már, amire úgy gondoltam, hogy nem már nem kell.
Ilyen pl. a mellszívó, a rózsaszín első babakocsink, kisebb pelenkák, stb.
Tudom, ezekre még szükség lehet. Talán a rózsaszín babakocsira nem :))
Azokat a ruhákat adom el, amikből túlvásároltam magam első tudatlanságomban.
A babakocsit is árulom, szerettük, de túl nagy helyet foglal, és mi csak 4-5 év múlva szeretnénk következő babát, addig felesleges lenne állnia.
A hálózsákoktól is megválok, sosem használtuk.
Én mindent elraktam, bár volt pár ruha, amit kölcsönadtam.
Első előtt úgy vásároltam, hogy vajszínű, fehér vagy unisex színű legyen. Mindkettő fiú lett, nem bánom, mert akarunk harmadikat is. Nem kellett egyetlen darab ruhát sem vennem, de egyet mégis vettem, abban hoztuk haza.
Most sem fogom eladni, ha meglesz a harmadik, utána sem. Nagyon drágák az új ruhák, és egészen 80as méretig alig használják, nem lyukadnak ki és nem használódnak el. Van 3 testvérem, talán náluk is lesz majd gyerek valamikor.
Sem a mellszívót nem adom el, sem a szívhangfigyelőt.
A babakocsit igen, mert nagy helyet foglal.
NAgyon örülök, h nem adtam el semmit, mert miután terhes lettem, hirtelen padlóra kerültünk anyagilag, így csak a dokit kellett fizetni havonta.
2 fiús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!