Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy gyermeknek napok óta...

Ha egy gyermeknek napok óta nincs mit ennie, az szerintetek elfogadható?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva egy nagy vitát generált kérdés kapcsán született meg bennem ez a kérdés. Én is egy marha vagyok, mert az ilyen vitáknál nem szabad hozzászólni, de most egy kicsit leesett az állam. Azt írtam, hogy én azt tartom felelőtlennek, aki itt sír egy hete gyk-n, hogy éheznek, amíg meg nem jön a gyes, de közben már várja a következő babáját. Erre úgy lepontoztak, hogy csak pislogok. Tehát tényleg elfogadható, hogy potyogtatjuk a gyerekeket, azok meg lakjanak jól szeretettel?
2013. ápr. 2. 13:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. ápr. 2. 13:41
 2/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem. És aki azt meri állítani hogy elég a szeretet egy gyerekhez az nem normális... Szeretettel nem lehet jól lakni, sem orvosságot venni.
2013. ápr. 2. 13:42
 3/30 anonim ***** válasza:
67%

Én is hozzászóltam ahhoz a kérdéshez, engem is lepontoztak.

Ha megnézed, mindenkit, főleg azokat, akik úgy "mertek" szülni, hogy nincs saját lakás, autó a fenekük alatt.

Szégyen, mennyire nincs összetartás ebben a társadalomban.

Igazi agyar irigy mentalitás.

Ha nekem nincs, neked se legyen, de ha nekem van, másnak nem adok belőle...

2013. ápr. 2. 13:43
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Belinkelnéd ezt a kérdést,ha szépen megkérlek?

Egyébként nem,egyáltalán nem elfogadható! A gyereket ne csak megcsinálni legyen jó,hanem eltartani is !

2013. ápr. 2. 13:43
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is olvastam azt a kérdést,de nem irtam hozzá semmit.

Nem,nem elfogadható az,hogy a gyerekek napokig nem esznek semmit!

2013. ápr. 2. 13:46
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyébként nem azért pontoztak le szerintem , az senki szerint nem lehet oké ha nincs mit ennie napokig csak az olyan emberek akik a majd lesz valahogy elvre szülnek valami csoda folytán vagy fogalmam sincs hogy mégis csak eléldegélnek hónapról hónapra, bár ez egy művészet vagy varázslás fogalmam sincs hogy csinálják...és szerintem úgy gondolják hogy ha kenyeret eszik 3 napig egy gyerek az nem baj, jó az neki nem éhes és kész.

Nem a "semmit se eszik napokig" kéne a legalja legyen a dolognak szerintem (meg normális szülők szerint) hanem már az hogy CSAK KENYERET VAGY TÉSZTÁT tudok elé tenni napokig!!! Már az is bőven éheztetés kategória, minőségi éhezés úgy hívják.

2013. ápr. 2. 13:47
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elfogadható,ha kevés a pénz akkor a gyerek legalább egyen nem?Engem azért húztak le hogy merészelem piszkálnia kérdezőt aki 25.ezredik kérdést írja ki mikor lesz családi/gyes a számlán.Empatikus ember vagyok,ráadásul mi sem 3-400ezerből élünk egyelőre,de azzal tisztában vagyok mikor lesz pénz és esélyt sem adok arra,hogy ne legyen pénz az utolsó napokban és csak reménykedjek reménykedek hátha hamarabb kapok pénzt,1-2ezret el lehet tenni a hónap végére ha többre nem futja.Persze semmi nem biztos lehet hogy valaki jól keres de a baba születése után hirtelen nem lesz állása,de akkor minek a 2.?Nekünk nem volt tervezve a fiunk,főiskolásként nyilván nem akar még gyereket az ember,de tisztességesen neveljük,dolgozunk tanulunk mellette,van hol lakni van mit enni,havi bevételünk 170-180 között van,eszembe nem lenne még egyet szülni amíg nincs meg a diplomám és jól kereső állásom,mert oké 1 becsúszik de 2?Persze mindenkinek más az igénye,na de az hogy a gyerek éhezik szerintem az nagyon is elítélendő.
2013. ápr. 2. 13:48
 8/30 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Maga a vita kezd egy kicsit elfajulni a végére, de ez, hogy a szeretet a legfontosabb, a többi majd lesz valahogy, engem mindig megdöbbent. Nem kell kacsalábon forgó palota, meg milliós fizetés, mi is várjuk a fizut, de nem tartom elfogadhatónak, hogy valaki napok óta éhezik a gyerekeivel együtt, és akkor képes még egy gyermeket odaszülni a nyomorba. Lehet akármekkora a szeretet, attól a gyomra még korogni fog. :(

2013. ápr. 2. 13:49
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyáltalán nem elfogadható!!!

Én is olvastam ezt a bizonyos kérdést,hozzá nem szóltam de nagyon ledöbbentem!

Nekünk a párommal csak egy 3éves kislányunk van,és mivel engem nem vettek vissza dolgozni ezért van hogy inkább mi nem eszünk a hónap végén,de a gyereknek mindig van mit enni! Nagyon szeretnék még gyereket,de ebben az állapotban eszembe nem jutna bevállalni!!!

2013. ápr. 2. 13:49
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem elfogadható!

Albérletben élnek, lapostévé meg nagy autó van hitelből, szülők márkás ruhában, a gyereknek meg néha jut ez meg az.

Ésszel kellenbe gyereket vállalni.

2013. ápr. 2. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!