Ha egy gyermeknek napok óta nincs mit ennie, az szerintetek elfogadható?
Persze hogy nem elfogadható
A megszaporodott kérdések oka, hogy egyre elterjedtebb ezekben a rétegekben is az Internet elérés...
A gyerekek szaporodását pedig az adósságspirálhoz tudnám hasonlítani: a 3. gyerek azért kell, hogy az ő támogatásaiból tudjam etetni az előző kettőt (ld. hitelt veszek fel, hogy abból fizessem az előző hitelt).
Ez a kérdés sem semmi!:( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
3.gyerek a nagy semmire!
Én is várom most mondjuk a gyest,de nem a semmire szültem.volt nekem is állásom,páromnak is,meg neki egy kis plusz is,amit beszüntettek neki:( nekem meg igértek egy jobb melot,multhét elötti csütörtökön,h oké minden,hétfön kezdhetek,erre kiderült hogy valami hiba csuszott az egészbe,és adminisztrácios hiba miatt csuszik minden...igy egy hete nincs munkám,várom hogy végre megoldodjon a probléma.szoval egy fizubol nehéz(páromnak a plusz munkája napi szintü fizetést jelentett)
DE! most ilyen körülmények közé nem vállalnék mégegy gyereket,majd ha mindkettönknek stabil munkahelye lesz,és teszek is ellene h véletlenül se csusszon be a kisteso.
"Az ehezes nem elfogadhato. De ha arra varsz mire mindened meglesz kifutsz a biologiai oradbol sajnos."
Nem értem miért hozzák fel ezt mindig. Ez a két véglet. Azért a kettő között van pár lépcsőfok.
A másik, amit utálok, amikor azt írják, hogy szeretetre van szükség, nem luxuscikkekre. Nem értem a rossz anyagi körülmények között élők miért gondolják, hogy a jómódúak nem szeretik a gyerekeiket, nem törődnek velük, nem töltenek velük minőségi időt és minden felesleges hülyeséget megvesznek. Ez általában nem így van. Éppen a magasabban iskolázott és magasabb jövedelmi szinten élők tudnak átlagban többet nyújtani a gyerekeiknek. Jobban van lehetőségük értelmes, közös programra, kirándulásra, nyaralásra, hasznos játékokat tudnak venni és nem utolső sorban minőségi ételeket. Ellenben a mélyszegénységben élő gyerekek testi, szellemi, érzelmi igényeit hanyagolják el. Ők éheznek, fáznak, nemcsak drága játékra nincs pénz, hanem tankönyvre sem. (hozzátenném, hogy ezt mutatják a statisztikák, de mindkét rétegnél lehetnek kivételek)
"De ha arra varsz mire mindened meglesz kifutsz a biologiai oradbol sajnos."
Azért egy évet dolgozni, hogy ne a gyesre legyek csak jogosult hanem a gyed-re is azért nem a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!