Van itt anyuka aki ANMAR HILUX multifunkciós babakocsit használ, vagy fog használni? Leírnátok tapasztalataitokat a kocsiról? Nagyon tetszik és az ára is elfogadható! Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Nekünk volt, én szerettem. Csak sajnos nem voltunk előre látóak, így a sport részt már nem sokat használtuk. Mert kint lakunk a városon kívül. És amíg hordozó volt, addig oké volt, mert bekötöttük az autóba, a csomagtartóba a váz, aztán indulás vásárolni. De amikor már a sport rész kellett, akkor már macera lett volna berakni az autóba.
De egyébként ha a városban lakunk, akkor nincs gond. Szerettem, mert könnyen irányítható kocsi, jó nagy a vásárló része, és elmegy akárhol, még hóban is.
Nálunk májusi babának lenne, de még nem sikerült a választás! Ez a kocsi nagyon tetszik és az elképzelésemnek is megfelelne úgy gondolom! Vidéken használnám, családi házban lakunk! Szóval nem kell sokat lépcsőznöm vele és tömegközlekednem sem!
Azt még had kérdezzem meg, hogy melyik bababoltban lehet ilyet kapni? Én még csak a neten láttam, élőben nem!
És a kocsi csomagtartójában kényelmesen elfér? A babahordozó autósülésként is használható ugye? A tolókara átfordítható? Nagyon megköszönném, ha válaszolnátok! :)
Köszi a választ!
Azt megkérdezhetem még, hogy a netről honnan és mennyiért rendeltétek? Ja, és még egy... a mózes elég tágas? Kényelmesen elfér benne a baba, nem növi ki túl hamar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!