Ti tegezitek vagy magázzátok anyósotokat illetve apósotokat? Hány évesek vagytok és ők nagyjából milyen idősek?
A férjem szülei elváltak, így 2-2 após-anyós van Mindenkit tegezek, 45-55 év között vannak.
Én 21 éves vagyok, már 8 éve tegeződünk. :)
Én 25 vagyok. Az apósom 58 és tegezem, nagyon szeretjük egymást.:) Na neki volt az első felesége, akitől van a párom és a nővére, szintén 58, őt is tegezem, pedig utáljuk egymást. A második feleség, akitől a párom tesói vannak 50 év körüli, neki pedig van egy 70 év feletti anyukája, őket is tegezem, szintén nagyon szeretem őket.:) Apósom harmadik, egyben jelenlegi felesége pedig 38 éves és őt is tegezem, pedig nagyon rühellem, de valahogy mindenki egyből felajánlotta a tegeződést, amit nehéz volt megszokni néhányuknál, de azért most már jó ez így.:)
Te kérdező tegezed őket?:)
tegezem őket.
anyós 52, após 56, én 30. jó sok idő után ajánlották fel, már vagy 3-4 éve együtt voltunk.
Magázom őket. Én 26 vagyok, ők meg 60 felettiek. Talán nem is tudnám tegezni őket.
Férjem viszont tegezi az én szüleimet. Ő 35, a szüleim 46 és 48 évesek.
Köszönöm a válaszokat.
Talán több a tegeződés mint a magázódás.
Azért kérdeztem, mert nekem furcsa, hogy a mostani anyósom és apósom az első percben kijelentette, hogy ők azt szeretnék ha csókolomot köszönnék neki, ők pedig tegezni fognak. Én már akkor 40 körül jártam és volt már 2 gyerekem. Nekem valahogy tiszteletlennek tűnt egy kétgyerekes anyával szemben ez a hozzáállás, de lehet, hogy én látom rosszul.
Anyósom 65 éves, apósom idősebb.
Az előző anyósomék az első percben tegeződésre kértek, el is fogadtam, sőt, a mostani férjem is tegeződik a volt anyósommal, ha találkoznak néha.
Nekem inkább az a természetes, mint a csókolomozás és a "tetszikezés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!