Szerintetek 50négyzetméter elég 3 gyereknek és nekünk? Ti mekkora lakásba/házba laktok?
De tudok a kérdésedre válaszolni!
El fogtok férni 50 nm-es valahogy, de hogy?! Egymás hegyén hátán! És ezek a körülmények hatással lesznek a gyerekeid egész életére, személyiségükre. És nem pozitív hatással leszne az biztos!
Én a férjem fizetéséből és a saját keresetemből tartom el a 3 gyerekemet, ami több, mint fél millió forint/hó, és nincs semmilyen hitelünk. 140 nm-es lakásban lakunk. Ha ezt nem tudtuk volna megteremteni, akkor biztos nem vállaltam volna 3 gyereket!
Szia!
Én csak a kérdésre válaszolnék!
mi 78 nm-en lakunk, ez 3 szobát jelent (ez egyiket kettéválasztottuk még pluszban), konyha, fürdő,wc, gardrób, és egy kis spejz. Van egy 21 hós lányunk, neki külön szobája van, majd ősszel érkezik a kistesó, szerintem ő a nővére szobájába kerül kezdésnek, aztán meglátjuk. Úgy gondolom négyünknek ez elég lesz. Harmadikat ide már nem vállalnék be. Szerintem is kicsit kicsinek tűnik az 50nm, de ha ti elfértek, akkor nincs gond!
Valahogy biztos elfértek,de én nem tudnék ez már más kérdés.
4 szobás,3 12 (nm2)szoba, nappali+konyha+étkező 55 (nm2),fürdő (6 nm2),előszoba 6 (nm2)=103.Kellemes élünk nem egymáson,mindenkinek van külön kuckója ahol el tud vonulni. Saját hitelmentes családi ház ,jó környéken.2 felnőtt 2gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!