Ha a 12. het elott megtudnad, hogy a gyermeked biztosan homoszexualis lesz, megtartanad, vagy elvetetned?
Egy vizsgalat szerint a szulok 96%-a elvetetne. Szerintem ez tulzas. Ennyire nem lehet elkeserito a helyzet. Vagy tevedek? Ti mit gondoltok?
(a kerdes nem teljesen irrealis, megtudjak allapitani, csak erkolcsi es gazdasagi okokbol meg nem mukodik a gyakorlatban)
Persze hogy megtartanám! Nekem nagyon mindegy hogy most lányt vagy fiút szeret, csak boldog legyen.
Ha nekem lenne egy gyermekem akkor már kiskorában tudni foglya, hogy ha most lany a fiút, vagy a lány a lányt, vagy fiú a fiút szereti a ugyan olyan normális. És azok akik ellene vannak, nem illetékesek ezt megérteni.
23 N
Te nem vagy ép! Hogy lehet ilyeneken agyalni!
Nem örökölhető különben.. és nem genetikailag meghatározott.
Ha egy jós, vagy genetikus biztosra ezt mondaná a most születendő gyermekemre?
Naná, hogy megtartanám!
Először is, mert semmi sem biztos, (csak a halál)! A kártyajósok, horoszkópok, sőt az orvosok is tévedhetnek! :D
Másodszor, nem hiszek abban, hogy a homoszexualitás csupán gének kérdése lenne. Kedves válaszoló emlegette nagy hazai genetikusunk szerint ez öröklődhet. Más írásaiban meg azt olvasni, hogy a személyiség 40% genetika és 60% környezeti hatás eredménye. Akkor a környezet felülírhatja a géneket? Igen, ebben hiszek.
Mondjuk tény, hogy az állatvilágban is előfordul homoszexualitás, de mi nem vagyunk állatok. Emberek vagyunk és kultúránk van. Mert ez kicsit kultúra függő is (Japánban anno a legtöbb szamurájnak volt férfi szerelme/ágyasa, míg Afrikában a törzsi társadalomban ismeretlen fogalom volt a homoszexualitás)
Tegyük fel, hogy nincs igazam és tényleg 100% genetika, azaz a nődoki azzal fogad a géntérképezés után, hogy homoszexuális a kis magzatom. Akkor is megtartanám! Mert egy homoszexuális ember is lehet értékes tagja a társadalomnak és lehet boldog ember is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!