Ha a 12. het elott megtudnad, hogy a gyermeked biztosan homoszexualis lesz, megtartanad, vagy elvetetned?
Egy vizsgalat szerint a szulok 96%-a elvetetne. Szerintem ez tulzas. Ennyire nem lehet elkeserito a helyzet. Vagy tevedek? Ti mit gondoltok?
(a kerdes nem teljesen irrealis, megtudjak allapitani, csak erkolcsi es gazdasagi okokbol meg nem mukodik a gyakorlatban)
le leszek pontozva, de elvetetném.
nem azért, mert én nem tudnám elfogadni, vagy szeretni, hanem mert inkább szenvedjek én egy meg nem született baba miatt, mint ő egész életében, mert ma MO-on ez egyáltalán nem egy tolerált életforma, és csak szenvedne.
3as vagyok, és számomra ez azért is lenne iszonyat nehéz döntés, mert ha jobban belegondoltok, akkor az ember próbál példát mutatni a gyerekének, próbálja jól nevelni, és szegény gyereknek elmondanátok illetve úgy nevelnétek, ha tudnátok a hovatartozását? Vagy megvárnátok amíg kialakul a saját nemisége, személyisége? Nekem olyan nehéz ezt elképzelni, és nem azért mert én nem tudnám elfogadni, hanem azért mert a külvilág fogadja nehezen... és nem tudom, hogy hogyan nevelném... úgy hogy tudja, vagy úgy hogy ne és majd később alakul.. akkor meg egyedül marad az érzéseivel az a szegény gyerek...
Remélem értitek amit írni akartam.. kicsit sűrű lett.. :D de még azt mondom így is, hogy megtartanám!
12-es vagyok és 3as, szóval a lényeg az, hogy ha nem tudod kellőképpen felkészíteni a másságára, akkor ugyanúgy bezárkózhat majd, ezzel a problémával..
Ha meg felkészíted rá, akkor esélyt sem adsz neki arra, hogy eldöntse hogy homoszexuális vagy hetero lesz..
Hiszen azért én nem hiszem, hogy minden apró részletében ez már a születéskor eldőlne... na de ez is olyan kérdés, amin már évtizedek óta vitáznak :D
Én biztosan megtartanám, a férjem meg biztos hogy mindent elkövetne, hogy lebeszéljen a gyerekről. Ebben nem vagyunk egyformák, ő másképp ítéli meg a melegeket, mint én.
De azzal is teljesen egyetértek, amit a 11-es írt, főleg, hogy látom a férjem hozzáállását és a munkám során is naponta belebotlok a problémába, hogy ma Mo-on rettenetes nehéz helyzetben vannak a melegek. Borzasztó a megítélésük, pedig a legnagyobb rész pont olyan normális ember, mint mi.
Mire a gyerekem felnő, addigra valószínű olyan természetes lesz a homoszexualitás, mint manapság a szexről beszélni. 30 éve még ez is tabu téma volt, meg hogy egy nőt félmeztelenül mutogatni, most meg nézzétek meg mi van...
Úgyhogy nem kérdés, megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!