Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a 12. het elott megtudnad,...

Ha a 12. het elott megtudnad, hogy a gyermeked biztosan homoszexualis lesz, megtartanad, vagy elvetetned?

Figyelt kérdés

Egy vizsgalat szerint a szulok 96%-a elvetetne. Szerintem ez tulzas. Ennyire nem lehet elkeserito a helyzet. Vagy tevedek? Ti mit gondoltok?

(a kerdes nem teljesen irrealis, megtudjak allapitani, csak erkolcsi es gazdasagi okokbol meg nem mukodik a gyakorlatban)

2013. febr. 6. 19:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%

le leszek pontozva, de elvetetném.

nem azért, mert én nem tudnám elfogadni, vagy szeretni, hanem mert inkább szenvedjek én egy meg nem született baba miatt, mint ő egész életében, mert ma MO-on ez egyáltalán nem egy tolerált életforma, és csak szenvedne.

2013. febr. 6. 19:48
 12/36 anonim ***** válasza:
76%

3as vagyok, és számomra ez azért is lenne iszonyat nehéz döntés, mert ha jobban belegondoltok, akkor az ember próbál példát mutatni a gyerekének, próbálja jól nevelni, és szegény gyereknek elmondanátok illetve úgy nevelnétek, ha tudnátok a hovatartozását? Vagy megvárnátok amíg kialakul a saját nemisége, személyisége? Nekem olyan nehéz ezt elképzelni, és nem azért mert én nem tudnám elfogadni, hanem azért mert a külvilág fogadja nehezen... és nem tudom, hogy hogyan nevelném... úgy hogy tudja, vagy úgy hogy ne és majd később alakul.. akkor meg egyedül marad az érzéseivel az a szegény gyerek...

Remélem értitek amit írni akartam.. kicsit sűrű lett.. :D de még azt mondom így is, hogy megtartanám!

2013. febr. 6. 20:15
 13/36 anonim ***** válasza:
60%

12-es vagyok és 3as, szóval a lényeg az, hogy ha nem tudod kellőképpen felkészíteni a másságára, akkor ugyanúgy bezárkózhat majd, ezzel a problémával..

Ha meg felkészíted rá, akkor esélyt sem adsz neki arra, hogy eldöntse hogy homoszexuális vagy hetero lesz..

Hiszen azért én nem hiszem, hogy minden apró részletében ez már a születéskor eldőlne... na de ez is olyan kérdés, amin már évtizedek óta vitáznak :D

2013. febr. 6. 20:20
 14/36 frászkarikaborsó ***** válasza:
86%
Nem vetetném el. Csak arra kell gondolnom hogy mennyivel szegényebb lenne a világ ha mondjuk Michael Stipe szülei elvetették volna... Persze nehéz lenne feldolgozni, de mire oda kerülne a helyzet hogy már felnő a gyerek, addigra csak sikerülne.
2013. febr. 6. 20:47
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan megtartanám, a férjem meg biztos hogy mindent elkövetne, hogy lebeszéljen a gyerekről. Ebben nem vagyunk egyformák, ő másképp ítéli meg a melegeket, mint én.

De azzal is teljesen egyetértek, amit a 11-es írt, főleg, hogy látom a férjem hozzáállását és a munkám során is naponta belebotlok a problémába, hogy ma Mo-on rettenetes nehéz helyzetben vannak a melegek. Borzasztó a megítélésük, pedig a legnagyobb rész pont olyan normális ember, mint mi.

2013. febr. 6. 20:52
 16/36 porcukormókus ***** válasza:
70%
Meg sem fordulna a fejemben, hogy emiatt elvetessem. Es ha itthon nem lelne meg a boldogsagat, akkor abban is tamogatnam hogy mas orszagban telepedjen le. Ha mar itthon ennyi korlatolt gondolkodasu van..
2013. febr. 6. 21:01
 17/36 Jégtánc ***** válasza:
75%
Eszembe sem jutna elvetetni
2013. febr. 6. 21:15
 18/36 Jégtánc ***** válasza:
71%
Nem is értem miért kezelik úgy mint egy betegséget.Amióta "kexuális" életet élnek az emberek e világon,azóta létezik heteró és homosexualitás is
2013. febr. 6. 21:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok én inkább azt akartam ezzel leírni, hogy én inkább nem akarom tudni! Legyen olyan amilyen, és úgy fogom nevelni, hogy hozzám bizalommal forduljon, ha akár ilyen gondja is van, de nem tudnám tudatosan így nevelni ha tudnék róla...
2013. febr. 6. 21:23
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Mire a gyerekem felnő, addigra valószínű olyan természetes lesz a homoszexualitás, mint manapság a szexről beszélni. 30 éve még ez is tabu téma volt, meg hogy egy nőt félmeztelenül mutogatni, most meg nézzétek meg mi van...

Úgyhogy nem kérdés, megtartanám.

2013. febr. 6. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!