Támogatnátok vagy elleneznétek, hogy homoszexuális párok gyermeket fogadhassanak örökbe?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 19:00
2/85 anonim válasza:
ellenezném. Semmi bajom a homokosokkal. De ilyen családmodellt ne állítson a gyereke elé.
3/85 anonim válasza:
Ez nem egy családmodell. Ellenezném..
19/N
4/85 anonim válasza:
Támogatnám. Szerintem nem a szexuális beállítottságon múlik, hogy milyen szülő lesz valaki. És így talán fokozatosan mindenki elfogadóbb, toleránsabb lenne.
6/85 Tom Benko válasza:
Támogatnám. Lehet, hogy a gyerek jobban jár velük, mint azokkal, akiknek nem kellett.
7/85 anonim válasza:
Nem támogatom, bár azt elismerem, hogy az egynemű párok is lehetnek jó szülők, de a gyerek érdekeit kell nézni, sérülhet a helyes családmodell kialakulásának képe.
(Bár ez már rég sérült, mióta válás van.)
8/85 anonim válasza:
Ellenezném, a már leírtakkal egyetértve.
9/85 anonim válasza:
Én is azt gondolom mint a legtöbben nem zavarnak de ne legyen gyerekük mit tanulna az a gyerek ?
10/85 anonim válasza:
Ezen én is gondolkoztam, és őszintén szólva nem tudom. Támogatnám, annyiból hogy a gyereknek még mindig jobb, mint állami gondozásban, vagy valami rosszabb helyen. De viszont félteném a gyereket a megpróbáltatásoktól, iskolában, és hasonló helyeken, ha kiderül a dolog. Ha egy hetero, és egy meleg pár szeretné ugyanazt a kisbabát a heteronak adnám, de ha az állami gondozás, és egy meleg pár közül kéne választani a meleg párnak. De nem tudom hogy működik az örökbe fogadás, vagy mi lesz a gyerekkel, ha nem találnak neki megfelelő otthont, lehet hogy butaságot írtam ezzel az állami gondozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!