Támogatnátok vagy elleneznétek, hogy homoszexuális párok gyermeket fogadhassanak örökbe?
Támogatom. Az ember nem egy gép, hogy modelleket kelljen neki adni. Az egyetlen cél, hogy a gyerek szerető környezetben nőljön fel, és ezt meleg párok is nyújthatják.
Az egyetlen hátrány abból keletkezhet, ha a gyermeket esetleg megalázák e miatt, de aki ezzel érvel, valószínűleg nem tudja, mi folyik az állami gondozásban. Arról nem is beszélve, hogy ezt a társadalmi előítéletek szülik, melyek (előbb vagy utóbb) de meg fognak szűnni.
Én gyermekotthonba ( állami gondozásban ) nőttem fel . De inkább ott nőnék fel mint melegeknél .
Ezért nem támogatom !!!!!!!!
"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."
Mert gondolom Te majd megmondod miből kell álnia egy családnak. Akkor már a lányodnak is megmondod majd kihez kell férjhez menni, mert az úgy van rendjén gondolom.
Én is gyermekotthonban nevelkedtem. Ha akkor azt mondták volna hogy egy meleg pár akarna örökbe fogadni, akkor megköszönöm illedelmesen (ahogy tanultam) hogy rám gondoltak, de nem mentem volna velük. Akkor inkább az intézet..
Szóval én is ellenzem..
"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."
Nem normális? Mi a normális? Ahogy a többségi társadalom él? És akkor akik kissebbségben vannak azok máris betegek, abnormálisak, károsak és nemkívánatosak?
Persze, hogy nem szokványos hogy egyneműek nevelnek fel egy gyereket. Nem is kell hogy ez legyen a többség. De miért is ne fordulhatna elő? Mi is ellene a konkrét ellenérv - azon kívül, hogy egyesekek nem veszi be a gyomra hogy két szőrös férfi test összeér? A melegek sem a gyerek előtt élik a szexuális életüket, ahogy a heterok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!