Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Támogatnátok vagy elleneznétek...

Támogatnátok vagy elleneznétek, hogy homoszexuális párok gyermeket fogadhassanak örökbe?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
67%

Támogatom. Az ember nem egy gép, hogy modelleket kelljen neki adni. Az egyetlen cél, hogy a gyerek szerető környezetben nőljön fel, és ezt meleg párok is nyújthatják.

Az egyetlen hátrány abból keletkezhet, ha a gyermeket esetleg megalázák e miatt, de aki ezzel érvel, valószínűleg nem tudja, mi folyik az állami gondozásban. Arról nem is beszélve, hogy ezt a társadalmi előítéletek szülik, melyek (előbb vagy utóbb) de meg fognak szűnni.

2013. jan. 14. 19:42
 22/85 anonim ***** válasza:
24%

Én gyermekotthonba ( állami gondozásban ) nőttem fel . De inkább ott nőnék fel mint melegeknél .

Ezért nem támogatom !!!!!!!!

2013. jan. 14. 19:43
 23/85 anonim ***** válasza:
77%
Uolsó: ebből is látszik milyen erkölcsi/gondolkodásbéli alapokat kaptál az állami gondozásban...
2013. jan. 14. 19:45
 24/85 anonim ***** válasza:
41%

"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."

Mert gondolom Te majd megmondod miből kell álnia egy családnak. Akkor már a lányodnak is megmondod majd kihez kell férjhez menni, mert az úgy van rendjén gondolom.

2013. jan. 14. 19:46
 25/85 anonim ***** válasza:
26%

Én is gyermekotthonban nevelkedtem. Ha akkor azt mondták volna hogy egy meleg pár akarna örökbe fogadni, akkor megköszönöm illedelmesen (ahogy tanultam) hogy rám gondoltak, de nem mentem volna velük. Akkor inkább az intézet..

Szóval én is ellenzem..

2013. jan. 14. 19:47
 26/85 anonim ***** válasza:
42%
Ellenzem.
 27/85 anonim ***** válasza:
69%
Egyértelmáen támogatom. 2 férfi vagy 2 nó épont olyan ideális család lehet mint 1 férfi, 1 nő. Tökéletesen feltudnak nevelni egy gyereket.
 28/85 anonim ***** válasza:
37%
Nem arról van szó,hogy megmondom,dehogy mondom,,de nem normális ha két meleg nevel gyereket,mi a normális abban ha két nő meg két pasi smárol a gyerek előtt,meg együtt alszik.Nagyon kivannak akadva a melegek és nagyon sokat képzelnek manapság magukról,komolyan lassan bűn lesz heteroszexuálisnak lenni.
2013. jan. 14. 19:49
 29/85 anonim ***** válasza:
62%
Akik írják hogy otthonból jöttek de nem mentek volna melegekhez, írják már meg legyenek kedvesek, hogy miért?
2013. jan. 14. 19:50
 30/85 anonim ***** válasza:
73%

"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."

Nem normális? Mi a normális? Ahogy a többségi társadalom él? És akkor akik kissebbségben vannak azok máris betegek, abnormálisak, károsak és nemkívánatosak?

Persze, hogy nem szokványos hogy egyneműek nevelnek fel egy gyereket. Nem is kell hogy ez legyen a többség. De miért is ne fordulhatna elő? Mi is ellene a konkrét ellenérv - azon kívül, hogy egyesekek nem veszi be a gyomra hogy két szőrös férfi test összeér? A melegek sem a gyerek előtt élik a szexuális életüket, ahogy a heterok sem.

2013. jan. 14. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!