A környeztnek ehez semmi köze nincs. És senki nem szídta itt a heterokat. Én is az vagyok. Ven egy csodás fiam akit az apukájával nevelek, de ettől még a melegek is pont olyan alkalmasak rá.
2013. jan. 14. 20:13
42/85 anonim válasza:
"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."
OK, akkor az a férfi vagy nő, aki természetesen nem tud gyermeket nemzeni/szülni, annak ne is lehessen ugye?
2013. jan. 14. 20:14
43/85 anonim válasza:
Én a melegekről beszéltem nem a heterokról,amúgy meg normális esetében nem lenne annyi meddő ha nem lenne annyi fogamzásgátló és mivel egy férfi és nő képes lenne utódot nemzeni így miért ne vehetnének igénybe bármilyen segédeszközt?? két nő vagy két férfi természetes úton nem tud gyereket nemzeni,mivel nem természetes két férfi és két nő kapcsolata,amúgy mondtam tőlem azt csinálnak amit akarnak,de nem támogatnám,hogy gyereket nevelhessenek
2013. jan. 14. 20:19
44/85 anonim válasza:
Mivel a gyereket az iskolában, stb valóban érhetik emiatt kellemetlenségek ezért negatívumként venném figyelembe az örökbefogadás elbírálásánál, de nem tiltanám egyértelműen.
Tehát ha minden egyébben megfelelnek, szülőnek alkalmas emberek, akkor miért ne?
A gyerek ettől nyilvánvalóan nem lesz homoszexuális, ez nem is lehet vita téma, arra is felesleges hivatkozni, hogy tudományos tény, elég körül nézni a világban, rengeteg melegházasság van, semmivel se lesz több homoszexuális az ő gyerekeik között, mint máshol.
2013. jan. 14. 20:23
45/85 anonim válasza:
Nekik nem gyerek való hanem egy sziget ahol csak ők lennének
2013. jan. 14. 20:35
46/85 anonim válasza:
Tehát véleményed szerint azért ne fogadhassanak örökbe gyereket melegek, mert természetesen nem lehet nekik, és akinek természetesen nem lehet, annak ne is legyen. Tudomásul vettem.
2013. jan. 14. 20:46
47/85 anonim válasza:
Arról beszéltem hogy a heteroknak miért ne lehetne bárhogyan gyereke,ne forgasd ki a szavaimat,én arról beszéltem a homokosoknak ne legyen sehogyan sem.
2013. jan. 14. 20:47
48/85 anonim válasza:
De nem vitatkozom teljesen felesleges.
2013. jan. 14. 20:48
49/85 anonim válasza:
Ezt próbáltam mondani. Tehát mivel - segítség nélkül - meleg embereknek nem lehet gyerekük, ezért ne is legyen. Így már rendben?
Ettől függetlenül az ok-okozti összefüggést nem értem.
2013. jan. 14. 20:50
50/85 anonim válasza:
Ugyan miért volna felesleges? A világ attól szép, hogy nem egyformán gondolkozunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!