Támogatnátok vagy elleneznétek, hogy homoszexuális párok gyermeket fogadhassanak örökbe?
Akik azt írják , hogy meleg szülőknél normális gyerek lesz azoknak ajánlom gondolkozzanak is .
Csak vegyünk egy példát , a cigány gyerek azt látja , hogy az apja egész nap otthon iszik , cigizik és nem dolgozik , hanem esténként jár lopni . Ezért neki is az a természetes , hogy lop . Mennyi fiatalkorú cigány bűnöző is van ? A gyengébbeknek elárulom , hogy rengeteg .
Viszont az a cigány aki dolgozik és akinek van gyereke az is nagy valószínűséggel dolgozni fog menni és nem lopni .
Úgyhogy senki se mondja azt , hogy a környezet nem számít .
Több ok miatt is hátrányba kerül a gyerek meleg szülőknél .
Először is mit fog látni ? Két férfi van otthon ezért neki is ez lesz a természetes . Aki azt mondja , hogy nem igaz az egy idióta . Az állatoknál is úgy van , hogy a gyerek tanul a szüleitől . Az oroszlánkölyök is az anyjától tanulja meg hogyan kell vadászni . A madaraknál is nem természetes a fiókának , hogy repüljön , hanem az anyjától tanulja meg és őt utánozza .
Tudom erre az a válasz fog érkezni , hogy heteró szülőknek is van meleg gyerekük . De azt is vegyétek figyelembe , hogy jóval több a heteró gyerek mint a meleg .
Ugyanez fordítva is megy . Meleg szülőknél nagyobb az esélye , hogy meleg lesz a gyerek is mert ezt látja és ez lesz neki a norma .
Arról nem is beszélve , hogy a gyerek életét is tönkre teszik , mégha normális lesz a gyerek is . Mivel biztos vagyok benne , hogy naponta piszkálni fogják és gyakran alaposan el is verik majd a szülei miatt .
Írhatnák még okokat , de szerintem felesleges , mert úgyse olvassák el a hosszú írások nagyrészt .
Egyébként nincsen gondom a melegekkel addig amíg 4 fal között csinálják , de azt már felháborítónak tartom amit művelnek , meg mennek tüntetni . Már lassan több joga lesz egy melegnek mint egy heteró embernek . Meg én úgy érzem rá akarják erőltetni az emberekre , hogy normális legyen . Normálistól nagyon messze van és szerintem a kisebbségnek kell alkalmazkodnia a többséghez ( például úgy , hogy nem nyilvánosan teszik ) és nem a többségnek alkalmazkodnia a kisebbséghez .
"Te teljesen elmebeteg vagy. A lopásnak miköze a szexuális beállítottsághoz. Az egyik egy tabulható magatartás forma a másik egy genetikai dolog amin nem lehet változtatni. Te tényleg nagyon buta vagy."
Látom te is olyan vagy mint a nemi szervem . Van fejed , de eszed nincs !
Leírom , hogy értsed is azt akartam vele jelképezni , hogy a gyereknek az a természetes amit lát a szüleitől .
Ne mond már , hogy csak az lehet homokos aki annak születik . Mondjuk annak hiába lehet mondani bármit is akinek a negró reflektorként világít a szájába .
A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.
inkább ásd el magad
Mert az aztán normális ahogy az ismerőseim élnek???
Anya-apa 2 gyerek, anya-apa minden lehetőséget megragad, hogy összevesszen, ku.va anyázza a másikat, nem rettenek vissza a tettlegességtől sem, és mindezt úgy, hogy zeng a környék és a kicsi gyerekeik végig nézik az esetek 90 %-ában, és azt hiszik, hogy viccelnek egymással, mert a végén röhögnek egyet látva a gyerekek rémületét és azt mondják, hogy anya játszik apával. A kiscsávó (4éves) meg nevetve meséli az én gyerekemnek, hogy hihi, képzeld apa megverte anyát, de csak játszottak, anya meg leöntötte apát egy vödör vízzel, szintén csak játékból. Na ez valóban normális!!!???
Támogatom egyébként! Nem attól lesz valaki homoszexuális, hogy 2 férfi, vagy 2 nő neveli fel.
Amúgy nem tudom, hogy kinek van homoszexuális ismerőse, gondolom a nagy többségnek nincs, és sajnos beazonosítják őket a médiából ismert legaljával. Pedig a normálisabbja, pont olyan, mint mi heterok, csak nem nő a pasival bújik ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!