Senki nem mondta,hogy a birkaszellemű,Mónika show és egyebek függő,gondolkodni nem tudó többség a normális,aki egy egy ünnepnap alkalmával a fél boltot felvásárolja,mintha jönne a világvége.
De nekem senki ne mondja,hogy ha két meleg gyereket nevel az normális.Először is lelkileg igen megterhelő lehet,hogy nincs anyja vagy nincs apja de van két anyja vagy két apja,a normális érzelmi,értelmi,személyiség fejlődéséhez két különböző nemű személy nevelésére van szükség,ezért is van,hogy sok elvált szülő gyermeke nehezen érvényesül a másik nemnél vagy pl kisfiú sokáig nem tud állva pisilni mert senkitől nem látja.
2013. jan. 14. 19:59
32/85 anonim válasza:
Inkább nyalogassák egy lónak a nemi szervét , minthogy gyereket neveljenek . Persze a kisgyerek azt lássa , hogy a szülei ( két férfi smárol ) akkor az lesz neki is a természetes , mert lemerem fogadni, hogy nem a normális életre tanítanák .
2013. jan. 14. 19:59
33/85 anonim válasza:
Ekkora baromságokat írni. Attól, hogy meleg nevelik még ugyan úgy heteor lesz ha az van a génjeiben. Látszik, hogy gőződ nincs a dolgokról csak a másoktól hallott hülyeséget tudod.
A másiknak meg: állva pisilés annak ehez mi köüze. Csomó pasinak az a normális ha ülve pisil mert így tanulták ezt csinálta mondjuk az apja, nem egy ilyet ismerek, mert szerintük ez higiénikusabb.
2013. jan. 14. 20:04
34/85 anonim válasza:
Utolsónak: nyilván, mert a heteroknak, ahol azt látja a gyerek hogy anyu meg apu csókolózik, minden esetben szintén hetero gyerekük lesz, ugye? Ne állítsuk már, hogy a homoszexualitás tanulható.
2013. jan. 14. 20:05
35/85 anonim válasza:
*ulolsó elöttinek
2013. jan. 14. 20:05
36/85 anonim válasza:
Támogatnám. Én sem csókolózom a férjemmel a gyerekeink előtt, van puszi, minden más kettőnkre tartozik. Miért ne nevelhetnének így meleg párok gyermeket? Miből gondolja, aki ezt gondolja, hogy ők aberráltak, és egy kisgyermek előtt élnek szexuális életet? Akik emiatt ellenzik, gondolom többnyire abba a kategóriába tartoznak, ahol az orális szex nem szex... Én ismerek homoszexuális embereket, párokat, örömmel fogadnám, ha gyermekeik lehetnének, mert nagyon jó emberek, jó helye lenne náluk egy gyermeknek.
2013. jan. 14. 20:08
37/85 anonim válasza:
A heteroszexualitás a génekben van igen de az sem mindegy milyen a környezet. Komolyan mondom ez az oldal a melegek székhelye lett minden kérdésnél utálkozó,rosszindulatú megjegyzéseket tesznek a heteroszexuálisokra,és nagyképű,lenéző kommenteket irkálnak,közbe magukat fényezik. Szerencsétlen gyereknek milyen jövője lehet két meleg szülő mellett,hát nem túl fényes.
2013. jan. 14. 20:09
38/85 anonim válasza:
"A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."
Pont erre próbáltam rávilágítani, hogy a normális, nem normális fogalmak elvontak, te a saját világnézeted szerint értelmezed őket, mások meg máshogy. Ha azt érted alatta, hogy nem szokványos, akkor persze, nem az. Ha azt, hogy beteges, akkor nem értünk egyet.
Azzal az érveddel viszont egyet tudok érteni, hogy az lenne a legkívánatosabb, ha a gyermek egy egészséges anya és apa kapcsolattal is rendelkezne. De ez nincs meg sokszor az elvált szülöknél, sőt még együttélőknél sem. A melegek nem azokat a gyerekeket szeretnék elvenni, akiknek ez megadatott, hanem akiknek még ez sem. És nem álnak sorok az árvaháznál.
2013. jan. 14. 20:10
39/85 anonim válasza:
Szerintem akkor neveljenek gyereket a melegek ha Ők összetudnak hozni egyet mesterséges megtermékenyítés,béranya és egyéb beavatkozás nélkül.
2013. jan. 14. 20:11
40/85 anonim válasza:
...eddig egy meleg sem szólt hozzá, arról pedig szó sincs hogy bárki lenézné a heterokat, erről sincs szó. Nem tudom ki volt lenéző, de szerintem senki. Többnyire kultúrált vita folyik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!