Megtartanád a babát?
Van egy 7 hónapos lányunk, a szülés követően hónaptól rendszeresen megjött a menstruáció viszont ebben a hónapban még nem, igaz csak két napja késik, de nagyon megijedtünk.
Délelőtt megyek tesztet venni remélhetőleg nem estem teherbe, de ha mégis akkor fogalmunk sincs, hogy mihez kezdjünk. Ilyen pici baba mellé egy még kisebb babát bevállalni félünk. Valakinek született ilyen gyorsan egymásután babája?
ez a 7 hónap alatt talán kétszer voltunk együtt megszakításos módszerrel és az egyik az kb. két hete lehetett.
Görcsölget néha a hasam, mintha meg jönne, de hiába várom semmi. A mellbimbóm is nagyon fáj, az első terhességnél is így fájt. Egypárszor már megszédültem, de azt annak tudtam be, hogy hirtelen keltem fel.
sok ismerősömnek van úgy hogy alig pár hónap telt el,és már született a másik. pl: 2 hónapos volt a pici de már terhes volt a nő megint:)
attól függ hogy eltudnátok-e tartani,lenne-e a későbbiekben is elegendő pénz mindenre amire kell...
Szerintem butaság volt ide írni ezt a kérdést, méghozzá azért mert teljesen ismeretlen emberek kommunikálnak egymással, de azt hogy ha várandós vagy, és megtartsd-e a babát ne ismeretlenek tanácsára döntsd el. A pároddal beszéld meg, mérlegeljetek, anyagiak, lelkileg bírnátok-e stb....Itt senki nem látja, él a te/ti életetekben, így nem is fog tudni senki igazi választ adni.
Nem ismerlek mondhatnám, hogy én a helyedben megtartanám, és azt is hogy nem, de nem vagyok a helyedben.
7:48-nak utolsótól
Semmit nem tudunk a családról, az anyagiakról, a háttérről, ha kételkedik arra oka van, ez tényleg legyen a párja és az ő döntése.
Nem élünk nagy lábon de amit meg kell venni arra van pénz, igaz van hitelünk de soha nem késünk a befizetésekkel.
A kislányunknak meg vettünk mindent így a kisebbik örökölheti a dolgait.
Egy óra múlva nyit a gyógyszertár és remélem tesztelés után nem kell azon gondolkodnom, hogy melyik orvost fogadjam fel.
Nálunk a kicsi 8 hónapos volt amikor pozitívat teszteltem. mi direkt kicsi korkülönbséget akartunk és nagyon jó így. 2 kisfiunk van, szeretik egymást, jól elvannak együtt. a nagy májusban lesz 4 éves, a kicsi októberben volt 2 éves.
tesztelj és ha úgy van, nyugodtan tartsátok meg. :)
ma 08:21
nem volt nehéz két kisgyerekkel? A nagyobbik nem volt féltékeny? Fizikailag lehet bírni?
Az én lányom is 7hós volt, amikor pozit teszteltem. Elsőre sokkot kaptunk, majdnem abortusz lett a vége, de Hála Istennek meggondoltuk magunkat. Így szeptember végén fog megszületni a második kisporontyunk.
Az biztos, hogy az első 1-2-3évben felköthetjük a gatyánkat, de utána biztosan tök jó lesz, hogy szinte egy korosztály a két lurkó.
Úgysem lesz szíved elvetetni, ez már a kérdésedből is kiderült! :)
Írj, hogy mi lett az eredmény, azért én drukkolok, hogy Nektek se legyen jobb, mint nekünk.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!