Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanád a babát, ha a barátod elhagyna?
Terhes lettem,19éves vagyok,én megakarom tartani a babát,de a barátom nem,és azt mondja,ha megtartom elhagy :S
Ő azt mondja,hogy nem akar 21éves korába apa lenni,bár én sem így gondoltam,hogy 19évesen anya leszek,de nem lenne szívem elvetetni..
:(
Ez egy nagyon komoly döntés. Gondolom te is a legjobbat szeretnéd a gyerekednek, szóval vannak egyszerű, racionális kérdések amikre nagyon fontos gondolni.
Akarsz-e továbbtanulni?
Tudsz-e majd a gyerek mellett tanulni?
Miből fogtok megélni?
Olyan szakmád van, amit félállásban is tudsz csinálni?
A szüleid támogatnak-e?
Kisgyerekkel nagyon nehéz párt találni, vagy állást keresni. Szóval ha a szüleid nem tehetősek vagy nincs olyan képesítésed amiből el tudsz tartani 2 embert, akkor ne.
szüld meg!
és ne foglalkozz egy ilyen tahó pasival!
hogy mondhat ilyet,hiszen ugyan úgy az ő kisbabája is mintahogy a tiéd!
semmiképp ne vetesd el.
nem érdemel meg sem téged sem a babát.
találsz nála sokkal különbet.
Pont 21 évesen lettem apa. Nem értem a barátod, nem érzem úgy, hogy megbántam volna (sőt!). És ennek már 12 éve.
Nem tudnám megöletni a kis embert.
De Te döntesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!