Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartanád a babát, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanád a babát, ha a barátod elhagyna?

Figyelt kérdés

Terhes lettem,19éves vagyok,én megakarom tartani a babát,de a barátom nem,és azt mondja,ha megtartom elhagy :S

Ő azt mondja,hogy nem akar 21éves korába apa lenni,bár én sem így gondoltam,hogy 19évesen anya leszek,de nem lenne szívem elvetetni..

:(

2011. márc. 4. 19:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Mások kedvéért ne vállalj abortuszt. Idővel őt is érdekelni fogja, hogy van egy gyereke, de a helyedben inkább a szüleidtől kérnék segítséget.
2011. márc. 4. 20:11
 12/31 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem még mindig jobb megoldás egy abortusz mint hitelekből nyomorogva nevelni egy gyereket egy olyan házban ahol lekapcsoljták az áramot...
2011. márc. 4. 20:11
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Külön tudsz költözni,és eltartod magad és a gyereked,vagy a szüleid nyakán maradtok?Ezt sem ártana mérlegelni,mielőtt döntesz.
2011. márc. 4. 20:14
 14/31 anonim ***** válasza:
68%

én 18 éves vagyok és fiú..de ha közölné velem az a lány akit szeretek h terhes tőlem én kiugranék a bőrömből megölelgetném meg minden..

szerintem tartsd meg a babát

2011. márc. 4. 20:15
 15/31 anonim ***** válasza:

20:15:

Pont ők nem szokták elvetetni.

2011. márc. 4. 20:15
 16/31 anonim ***** válasza:
Tartsd meg a babát! Mindenképpen! Ha a párod emiatt elhagy, akkor nem érdemel meg sem Téged, sem a babát.
2011. márc. 4. 20:24
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

Mi pont ugyanennyi idősek vagyunk, mint Ti. Én biztosan megszülném, akármit is mond a barátom. Bár én tudom, hogy szeret, és ezért sosem hagyna el, valahogy megoldanánk a helyzetet, szülői találkozással. Fel is sorolnám az érveimet:

1. Az abortusztól meddővé is válhatsz- megérné, ha esetleg utána sosem lehetne már gyereked

2. A gyerek nem tehet róla, hogy megfogant, az én szememben gyilkosság az abortusz ilyen formája, és ha van mód a felnevelésére, képtelen lennék beleegyezni a halálába.

3. Talán ez a legfontosabb: ha ez a srác képes lenne elhagyni egy gyerek miatt, akit KÖZÖSEN "hoztatok össze", akkor van értelme miatta megkockáztatni a fentebb említett dolgokat, és vele maradni? Nem vagyok benne biztos, hogy ez a fiú igazán szeret Téged.

Elég szívtelen lehet, ha elhagyna, mikor rajta is múlt, hogy terhes lettél, az ő gyereke is, és valószínűleg ő is tudja a műtét kockázatait...

Szerintem ha nem tartod meg, akkor csak magad miatt ne tedd, mert pl. nem tudnál a neveléséhez megfelelő körülményeket biztosítani, de semmiképp ne a srác miatt. Amúgy még az is lehet, hogy ha megtartod, végül mégse hagy el, pláne, ha mondjuk ő is a kezébe veszi a babát...

20/L

Ha nem szülöd meg, nem hagy el a pasid- de megéri egy olyan fiú mellett maradni, aki ennyire nem szeret? Nem azért, de nem hiszem, hogy aki szereti a párját, ilyet mondana neki, és képes lenne elhagyni, mikor egyrészt az a közös gyerekük, másrészt sok kockázattal járhat egy műtét.

Egyrészt az abortusszal kockáztatnád, hogy egyáltalán lesz- e még valaha gyereked. H

2011. márc. 4. 20:26
 18/31 anonim ***** válasza:
68%

Ez mese habbal, hogy kapósak a gyerekes nők. Francokat, épp annyira nem kapósak, mint a gyerekes férfiak. Én sem beházasodni akarok egy családba, hanem alapítani szeretnék egyet. Tartsd szem előtt ezt is, és azt is el tudod-e tartani, van-e egyéb célod az életben, van hol laknod egyáltalán?

A gyerek a legnagyobb felelősség, nem adok tanácsot mit tegyél,mert nem látok bele a helyzetedbe, de mindenképp mérlegelj.

2011. márc. 4. 20:26
 19/31 anonim ***** válasza:
55%

egy ilyen pasi gyerek nélkül is elhagy.

ne vele foglalkozz hanem a babával!

és gyerekkel is lehet párt találni,tanulni.

2011. márc. 4. 20:29
 20/31 anonim ***** válasza:
69%

Olyan sok okos van itt aki azt mondja"tarsd meg". Aki ezt mondja, az is így cselekedne?

Amúgy nem ártana azt is számításba venni, hogy egy gyreknek nem csak az annyára van szüksége.

Ezt most tapasztalom nővéremnél is,mert ő is hasonlóan járt mint te, és megtartotta.

Ezek az emberek akik szülők nélkül nőnek fel sérültek lesznek(kivétel nélkül).

Csak azért mert szereted a gyerekeket, azért nem érdemes gyereket szülni.

2011. márc. 4. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!