Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanád a babát, ha a barátod elhagyna?
ha már kefélni nagyok vagytok akkor 1 gyereket felnevelni is!
nem csak dugni kell tudni!
szánalmas
tartsd meg a babát. nehogy elvetesd. nem ő tehet róla, hogy nem védekeztetek. meg ha akkor elhagyna, akkor nem is szeret. tudom, hogy csak egy sorozat, de a barátok közt-be is vanda "terhes" és szabi vele marad, pedig nem is szereti.
én amennyire megismertem a barátomat, ha most esnék teherbe akkor se hagyna el semmi pénzért. és 19 éves, én meg 15. de nem lenne rá képes.
szoval ne vetesd el.
ha elhagyna a barátod, nem is szeret igazán. neked kell eldöntened, hogy fel tudod e nevelni a babát. én abortusz ellenes vagyok, nem foglak rá bíztatni.
nem védekeztetek? vagy baleset történt?
Hmm...en azt mondom, h abban az esetben tartsd meg a babat, ha tisztesseges módon, a lehetőlegtöbbet megadva neki, tudod felnevelni, ha semmiben nem kell majd hianyt szenvednie, van miböl élnetek stb.... illetve ha a szüleidre szamithatsz abban az esetben ha az idiota pasid elhagyna miatta... Egyeb esetekben en elvetetnem...
Jah es csak a pasid akarata miatt ne vetesd el, de azt vedd szamitasba, h azert a sajat életetek rovasara ne menjen... Tudod ez mar a 21. szazad, nem gond ha elvetetitek....
Ktartas!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!