Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartanád a babát, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanád a babát, ha a barátod elhagyna?

Figyelt kérdés
Terhes lettem,20éves vagyok,én megakarok tartani a babát,de a barátom nem,és azt mondja,ha megtartom elhagy :S Ő azt mondja,hogy nem akar 21éves korába apa lenni,bár én sem igy gondoltam,hogy 20évesen anya leszek,de nem lenne szívem elvetetni :S
2010. okt. 19. 18:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Miért cseszné már el? Azzal nem cseszi el, ha megöl egy gyereket? 20 éves basszus...nem 15.
2010. okt. 20. 22:33
 22/26 anonim ***** válasza:
szia! 20 éves vagyok, a barátom 19, terhes lettem, és megtartjuk azért is mert abortusz ellenes vagyok, ah elhagyna is megtartanám, mert nem tehet a baba arról hogy megfogant, gondold végig örökbe adhatod ha nem tudnád eltartani de ne öld meg ha csak az orvos nem kényszerít mert estleg baj van, a barátoddal meg beszélj vagy menjetek el tanácsadóhoz, sokat segíthet!
2010. okt. 21. 10:21
 23/26 anonim ***** válasza:

előző vagyok, nem cseszi el az életét! azzal cseszi el ha elveteti! és ne jöjjön már mindenki az anyagiakkal valaki 30évesen sem áll olyan jól, csak hitelből van háza, ugyanis itt Magyarországon nem állnak a dolgok túl fényesen, azzal ha mindenki várna még mindent tud biztosítani még jobban csökkenne a magyarok száma, amúgy is teljesen abnormális 35év fölött szülni, már 30 fölött is kockázatosabb

kérdező hidd el saját tapasztalat 3 hónapos terhes vagyok és sulis, nem lesz könnyű, de meg fogjuk oldani, és a kicsi baba nagyon sok örömet okoz majd, és neked is főleg azért mert le a kalappal előtted hogy felelősségteljesen bevállaltad!

sok szerencsét és jó egészséget!

2010. okt. 21. 10:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatalok vagytok . Egyáltalán dolgoztok? Miből tartanátok el a gyereket? A barátodnak igaza van hallgass rá.
2010. okt. 21. 21:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Már leírta, hogy dolgozik, és a szülei támogatják. Ne legyen már mindenki ilyen karrierista basszus. Ha dolgozik is, a szülei is támogatják, miért ne lehetne a gyereknek normális élete? Utálom ezt a mindent meg akarok adni a gyereknek, ezért inkább várok 40 éves koromig" szöveget.

Egy gyereknek tök mindegy, hogy nike cipőt adsz rá, vagy vmi olcsóbbat. Ha pedig annyi pénzük van, hogy kaját, pelenkát, ruhát meg néhány játékot vegyen neki, és SZERETI, akkor teljesen jó helyen van az a gyerek...

2010. okt. 22. 10:11
 26/26 anonim ***** válasza:
10:21 és 28 as vagyok, utsó örülök hogy végre van valaki aki hasonlóképpen gondolkozik :)
2010. okt. 22. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!