Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtartanád a babát, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanád a babát, ha a barátod elhagyna?

Figyelt kérdés
Terhes lettem,20éves vagyok,én megakarok tartani a babát,de a barátom nem,és azt mondja,ha megtartom elhagy :S Ő azt mondja,hogy nem akar 21éves korába apa lenni,bár én sem igy gondoltam,hogy 20évesen anya leszek,de nem lenne szívem elvetetni :S
2010. okt. 19. 18:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a családi körülményeid megengedik és érettnek érzed rá magad,tartsd meg.Szegény kicsi nem tehet semmiről. :S

De ha esetleg mégse,remélem a pasit igy is úgyis kidobod.Én tuti úgy dobnám a barátomat bárhogy is szeretem,hogy csak repülne,ha a legnagyobb bajba zsarolna ,hogy magamra hagy.

Egy szintén 20éves lány

2010. okt. 19. 19:41
 12/26 anonim ***** válasza:

Én megtartanám. Ha már tudod, hogy akarod a babát ne vetesd el, mert olyan lelkitöréseket fog okozni neked az abortusz, hogy egy élet nem lesz elég, hogy azt kiheverd. Más lenne ha egyértelműen nem akarnád a gyereket, akkor azt mondanám vetesd el, de így, hogy valamilyen szinten már akarod őt, ezért ne vetesd el, mert sokkal nehezebb lesz utána.

A barátod elhagy, úgyhogy neked kell majd helytállni egyedül, nem lesz könnyű, de más is csinálta már így. Mellesleg a barátod sajnos nem szeret téged, ha ilyeneket mond, és hidd el , ha nem lenne a baba, akkor is elhagyna téged heteken belül.

Én is voltam már hasonló helyzetben. Nekem olyan volt, hogy nem jött meg a vérzésem, de még nem tudtam tesztet venni, a fiúval akivel lefeküdtem nem voltam együtt, és tudtam, hogy a gyerek miatt se jönne össze velem, legfeljebb tartásdíjat küldene. Akkor sokat eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha tényleg gyerekem lenne, és tudtam , hogy megtartanám, nem lenne szívem elvetetni, és ha már kihordanám, arra se lennék képes, hogy utána örökbe adjam... (nekem végül megjött a vérzésem, tehát kiderült, hogy nincs baba a dologban, de azért gondoltam, leírom).

Én a helyedben megtartanám

20N

2010. okt. 19. 20:17
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha te meg szeretnéd tartani, akkor a válasz egyértelmű. Ha elvetetnéd, az olyan lelki sebeket hagyna, hogy egy életen át szenvednél. A nők még akkor is megszenvedik az abortuszt, ha ők sem szeretnék megtartani a gyereket...de így meg aztán főleg.

És egyébként is...miért akarnál egy olyan pasival maradni, aki az első problémánál lelép? Nem az lenne a lényege a párkapcsolatnak, hogy kitartson melletted? Meg ugye a gyereket sem egyedül hoztad össze. Akkor miért nem gondolkodott?

Megkérdezhetem, hogy hogyan estél teherbe? Úgy értem védekeztek-e? És ha igen mivel? Ha nem, akkor miért nem?

2010. okt. 19. 20:41
 14/26 anonim ***** válasza:

Figyelj, oka van annak, hogy most jön az a baba.

Ha elveteted, akkor nem vagy ember, ugyanis ez gyilkosság és sosem fogod túltenni magad rajta.

A párod szerinted szeret??

Hát nem, mert ha szeretne akkor kiállna melletted akkor is, ha megszülöd a babát.

2010. okt. 19. 21:06
 15/26 anonim ***** válasza:

Elvetetném. 20 évesen gondolom nincs iskolai végzettséged (csak érettségi), nincs megfelelő anyagi háttered, nincs saját lakásod. Ha szülsz egy gyereket, évekig munkába se tudsz menni, akkor miből tartod el a gyereket? Gyerekruhák, babakocsi, gyógyszerek, pelenkák, később a gyerek iskoláztatása stb. stb. , nem beszélve arról, hogy saját magadat is el kell tartanod. Évekig a szüleidtől kell majd függened.

A párválasztást is nagyon megnehezíti a dolog, mert nem sok huszonéves fiú/ férfi szeretne gyereket nevelni, főleg nem másét.

Egy gyerek óriási kötöttség, onnantól kezdve nincsenek spontán programok, nincs olyan, hogy kitalálod, hogy aznap este elmész moziba, mert valakinek vigyáznia kell a gyerekre. Persze sok örömet is ad, de ennyi idősen inkább tehernek tartom.

2010. okt. 19. 23:24
 16/26 anonim ***** válasza:

Én 19 éves vagyok és ha terhes lennék, tutira megtartanám, mégha a barátom el is hagyna érte. Igazat megvallva én már nagyon szeretnék babát, a barátom is, aki 29 éves.

Egyébként meg nem járok már suliba, dolgozom.

2010. okt. 20. 18:29
 17/26 A kérdező kommentje:

Bocsi,hogy tegnap nem írtam,de sok minden történt velem,ezért nem nagyon értem rá.

Sokat gondolkoztam,és eldöntöttem,hogy biztos hogy megtartom a babát! :)

A "barátommmal" is beszéltem,egész éjjel vele beszéltem telefonon (találkozni nem akartam vele)

Hát..bocsánatot kért,hogy ilyet mondott,hogy elhagy ha megtartom,de nem mondtam neki,hogy megbocsájtok,mert

ez nagyon rosszul esett nekem,és ehhez idő kell..

2010. okt. 20. 18:35
 18/26 anonim ***** válasza:

szerintem jól döntöttél hogy megtartod,de gondolom még suliba jársz mi lesz abba hagyod vagymi? és a gyereknek a ruhákat,és egyéb dolgokat miböl veszed meg? na és a hol fogtok lakni??

egyébként a barátod egy s*ggfej...most meg nyalizik neked? nem gondolod hogy mégis elfogy hagyni? :S

2010. okt. 20. 18:41
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem,már nem járok iskolába:) Miből veszem meg,hát a fizetésemből,és a szüleim 100%-ban segítenek.Hogy hol fogunk lakni az attól függ,hogy a barátommal mi lesz,mert ha megbocsájtok neki,akkor külön házba fogunk lakni,mert ezt már terveztük a baba előtt is,ha nem bocsájtok meg neki akkor egy ideig itthon(szüleimnél) fogok lakni,és majd alakul valahogy a dolog.
2010. okt. 20. 18:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Te tudod, bár én nem cseszném el az életem ilyen fiatalon.
2010. okt. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!