Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szégyellem, elhagyna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyellem, elhagyna ezért?

Figyelt kérdés

Az az igazság hogy nemrég (3 hete) jöttem össze egy sráccal. Én már voltam nála, de ő még nem volt nálunk. Azért, mert szégyellem a helyet ahol lakok, meg nem a legmodernebb a berendezés, sőt, van ahol még kész sincs a ház (2 éve költöztünk ide és apukám nagyon spórolós, ezért szeret mindent maga csinálni, de nincs annyi keze hogy egyszerre mindent megcsináljon). Szóval, szégyellem ezt. Nem vagyunk szegények, se gazdagok, inkább spórolunk mindennel, de a ruháim a legmodernebbek, telefonom, minden rajtam azt sugallja hogy el vagyok kényeztetve és gazdag vagyok. Félek hogy csalódni fog, ezért nem is szeretném elhívni magunkhoz :S Mit csináljak szerintetek?

Egyébként nagyon szeret engem :$

2009. aug. 29. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Emiatt ne félj:)

Nekem is ez van,úgy nézek ki mint aki halál elvan kényeztetve,de közbe nem:)

És ha valaki engem szeret,akkor ne a házam miatt hagyjon el:)

Mert nem az a lényeg,hogy hol laksz,hanem az hogy milyen vagy:)

Ne félj!!Hivd nyugodtan:)

2009. aug. 29. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez butaság... HA tényleg szeret, észre se veszi ezeket amiket leírtál. Mikor mi összejöttünk párommal, náluk még a konyha meg a fürdő sem volt teljesen készen, ős így volt, ahogy te... na és nagy cucc meg tudtam fürdeni a lavorban is ... Eltelt pár hónap és készen lett a szép konyha meg a fürdőszoba is ... ENNYI! Szerintem nem kell ebből nagy ügyet csinálni, de esetleg mielőtt elmentek hozzátok mondd el neki, hogy építkezésben vagytok, esetleg van egy kis felfordulás és még nincs minden készen, ennyi... MEg fogja érteni tutira!!!

2009. aug. 29. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyszerűen furcsa, ha valakinek a megjelenése nincs összhangban az életkörülményeivel. A kettőség problémákat okozhat, mint azt a példa is mutatja. Tanácsom, hogy óvatosan adagold be neki az otthoni valóságot kiegészítve azzal, hogy neked azért mindent megadnak, a lakhatási körülményeitek is folyamatosan javulnak. Ha nem annyira utazik a külsőségekre /ellentétben veled!/, el fogja fogadni a helyzetet.
2009. aug. 29. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Nincs saját szobám, a tesómmal vagyok egy szobában, a bútoraink nem a legújabbak, icike picike tévénk van tesómmal, meg stb :S a lépcsőn a korlát nincs még meg, a lenti fürdőszobát át kéne csempézni teljesen, szegélyek nincsnek, meg még egy csomó minden :S :(

de azért köszi a válaszokat:)

2009. aug. 29. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is így van...csak én nagyimmal élek egy kb25 éves házba...:S Nem engedi h bármi is új legyen mert neki a régi kell...:S Én is nagyon féltem neki megmutatni...a festék mindenhol le van kopva... meg be van repedezve a fel...az ajtón üveg van...és bárki beláthat...De egyszer elhoztam és megmutattam neki...nem hiszem hogy csalódott, hisz magamért és nem a házamért szeret!
2009. aug. 29. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdés. Pont múltkor fejtettem ki egy ismerősömnek, hogy uuuuutálom az elkényeztetett apuci gazdaglánykáit. Ne akarj annak látszani, az, hogy van stílusod és jól öltözködsz az persze, hogy fontos, de a többi nem számít.

Engem már az se érdekel milyen drága telefonja van egy lánynak, nemhogy a házát nézzem. Elvégre nem a telefonnal, vagy a házával fogok járni, hanem vele.

Csak arra figyelj, hogy ne legyen kosz/rumli, de szerintem ez alapból teljesül egy olyan házra ahol lány él :)

Ha tényleg nagyon szeret ez egy cseppet sem fogja érdekelni :)

Úgyhogy csalódástól szerintem ne félj, ha meg a srácot zavarja ez akkor nem érdemel meg :)

2009. aug. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!