Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem nagyon. Bevalljam?
Szerintem úgy mondd el a történetet, ahogy történt. Már ha muszáj beszélned róla. A dolog az új kapcsolatod előtt történt.
Ha nem muszáj beszélned róla, akkor jobb, ha hallgatsz róla. Tulajdonképpen semmi rosszat nem tettél.
szerintem mond el neki...
de ne olyan komolyan add elo hanem pl igy:
hogy jaj kepzeld voltam egy buliba es egy pasi ramnyommult es elkezdett csokolgagatni azt se tudtam hogy kulgyem el....es ugy szegyelltem magam mert kiderult hogy van b.noje
Szerintem ne úgy mondd el, ahogy előzőekben írta valaki, mert egyrészt, miért érdekelné a srácot, hogy te kikkel ismerkedsz, pláne hogy hogyan... másrészt egy ilyen nyávogós/hencegős stílus kicsit, amivel szerintem csak mégjobban elvágnád magad.
Inkább kezdj úgy bele, hogy terjed rólad egy pletyka, voltál anno régen egy buliban, ahol rád mászott egy srác, te elküldted, de most sokkal felturbózottabb változatban jár körbe a sztori, ha ilyet hall, ne vegye komolyan, ennyi... Nem kell ezt olyan nagy dobra verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!