Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szegyellem ennyire magam?
Elmondtam egy sracnak, hogy tetszik es most annyira rosszul erzem magam amiatt, hogy en elmondtam neki es o semmit nem mondott ra. Probaltam keresni, felvenni MSNre, de mind hiaba; nem fogad el. En meg nem tudom, hogy miert haragudott meg o azert, mert en oszinten elmondtam, mit erzek.
Nekem ez annyira kinos, ha talalkozok vele, nem merek mar ra se nezni; nem jon, hogy koszonjek neki, mint regen.
Mit tehetnek? Hogyan felejtsem el, ha mindennap latom?
a minap én is gondolkodtam ezen. fura de tényleg elszégyelli magát az ember ilyen szituban.szétszakadsz,annyira vágysz rá,mégis szégyelled,mert ez nem kölcsönös.
nem tudod mért szégyelled,de ha az ember azt érzi, nem ugyanolyan mértékben kapja vissza azt amit,legszívesebben elbújna,mintha valami törvénytelent érezne, hogy ez csak úgy működhet ha kölcsönös. csak akkor igaz, ha viszonozzák. de honnan van ez a tévhit?
Olyan mintha menekülni akarnál,de mi elől? talán az értelmetlensége elől? hogy félünk még nagyon sokáig
ebben tobzódni?szégyellem,hogy értelmetlenül rajongok valakiért?talán az értelmetlenséget szégyelljük.
Én erre jutottam.
Talán mert mindig azt tanítják nekünk gyerekkorunktól kezdve,csak az érdemes valamire aminek van értelme kisfiam. hát az érzések néha céltalanok,és csak úgy: ok nélküliek. sőt értelmetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!