Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szégyellem magam, de nagyon tetszik nekem Béci. Ez nagyon gáz, igaz?
A műsorba 2 hete néztem bele, és pont őt mutatták. És már egyből belezúgtam. Borzalmasan jó pasi..azóta nézem esténként, ha van időm. Ráadásul kiderült, hogy egyik barátnőm ismeri a jelenlegi barátnőjét (kicsi a világ). Szóval szerintetek ez nagyon gáz?
18L
Addig jó, amíg csak tetszik. Nekem is tetszik, de nem vagyok úgy oda érte hogy úúristen.. Szóval ez akkor gáz ha már egyfolytában rá gondolsz, meg azt hiszed hogy szerelmes vagy meg reménykedsz hogy majd egyszer találkoztok és összejöttök, és rá vársz, meg írsz neki vagy a barátnőjének vagy valakinek leveleket, meg ilyenek, na akkor gáz. Gondolj bele, nem lehetsz szerelmes olyanba akit még csak nem is ismersz. Hiába látod a tv-ben de veled nem beszélt még, szóval nem ismered, nem szeretheted.
Ha csak tetszik, az nem gáz. Ha miatta nézed csak, szerintem az se gáz. Csak ne fajuljon el imádásba, mert csak neked lesz rossz.
Épp ezért nem kell ilyen hülye műsorokat nézi :)
Egyébként szerintem is nagyon gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!