Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni a mellemet, mindig szégyellem, hogy tegyem túl magam?
Most nem azon van a hangsúly, hogy ez nem is olyan lényeges szempont, ha szeretnek, így is szeretnek stb. Tudom az eszemmel, de akkor sem tudom elfogadni a mellemet gyerekkori betegség miatt nagyon sokat híztam-fogytam, ingadozott a súlyom, és most bár jó az alakom, és melltartóban a mellem is elfogadható, de nélküle... Rosszul vagyok tőle, ezen max plasztika segítene már, sokmindent próbáltam, spor-torna-kencék.
Szóval ahogy lekerül a melltartó nagyon szégyenlős leszek, hiába szeret a párom, sztem neki föl se tűnik, hogy lóg a mellem, mert végülis nem olyan vészes, és szereti fogdosni, de néha annyira szégyellem magam miatta, hogy a szexet sem tudom úgy élvezni.
Mit lehet tenni? Van itt olyan, aki hasonlókat érez? Páromat tényleg nem érdekli, de engem sajnos igen. Nem tudom hogyan tehetném túl magam a szégyenkezésen. :(
nekem nem log.. egyszerüen csak kicsi... és nem is ugyanugy àll.. ö nem veszi észre annyira de én nagyon és engem is zavar.. nekem még megvàltozhat az a jo, mert még alakuloban vagyok
neked meg csak annyit tudok mondani, hogy hidd el mindenkinek vannak problémài a melleivel.. valami sosem jo.
ne a plakàtokon meg magazinokban lévö lànyok jussanak eszedbe.. ök szerencsések és jo a photoshop is :)
Hidd el mindenkinek mindig van valami problémàja, ha nem is a mellén akkor màshol.EzéRt kell olyat talàlni aki mindenhogy elfogad :)
Ha meg nem, akkor iràny a plasztikai sebész.. én nem foglak elitélni érte, ha utàna megigéred, hogy boldog leszel! ;)
màsodik vagyok
az még talàn jo, ha nem szilikon, csak felvarràs :)
lehet kisebbnek tünik majd de feszes lesz, és idegen anyagot sem kapsz a cicikbe ( csöcsökbe :D... )
Ha nagyon lóg akkor csapd fel a válladra:D
amúgy meg komolyan nekem bejönnek a kissé lógós mellek
ha nem tetszik igy jártál fogadd el magad ilyennek születtél ilyen vagy kész fiú vagyok nekem is vannak hibáim külsőleg picit balra áll a pöcök :D na és mégsem szégyellem miatta magam és még senki se szólt meg érte. Szilikon hát mitnemondjak nemtudom mi a jó benne megfogod azt olyan érzés mintha egy fagyistálkát fogdosnál amin van egy csirkemell abba meg mi az izgalmas? felvarrni? Minek csak azért befekszel a varrógép alá hogy utána jobban érezd magad amíg el nem kezdesz öregedni és már megereszkedik 45-50 év után már senki se fogja nézni addig meg légy vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!