Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18 alatti lennél megtartanád a kisbabád?
Figyelt kérdés
Van olyan srác, aki azt mondaná barátnőjének, hogy tartsa meg a picit? Mert ő mindenben mellette áll /pl. elmegy suli mellett dolgozni stb./2010. febr. 4. 20:40
1/18 anonim válasza:
Én mindenképp megtartanám, ha tudnám. Az a gyerek akármennyire kicsi még, az én gyermekem, nem ölhetem meg csak úgy, ha már nem vigyáztam. Ha meg nem állna módomban felnevelni, akkor örökbe adnám. Személyesen is tudok olyan emberekről, akiknek nem lehet saját gyerekük.
2/18 anonim válasza:
én megtartanám. az a pici az enyém, Isten adta, hogy felneveljem. nem dönthetek egy másik élet felett azzal, hogy kioltom az életét.a magyar MTV-n egyébként megy a várandós tinik... ha tényleg érdekelnek az ezzel kapcsolatos mizériák, akkor nézd meg
3/18 anonim válasza:
ha 18 év alatt vagy akkor még javába suliba jársz ugye
ha megtartanád a kicsit a sulit abba kell hagynod és lehet hogy nagy lehetőségek usznak el de a bajt te csináltad viseld a következményeit ha ilyen fiatal vagy és abortuszt csináltatsz lehet hogy nem lehett utána már gyereked vagy tardsd meg a kicsit és neveld fel tiszteségesen
4/18 anonim válasza:
én 24 vagyok, de még most sem tartanék meg egy babát, ha teherbe esnék. ha a pasim mellettem áll, meg támogat, stb, akkorsem.
5/18 anonim válasza:
ismerek olyat aki 17 évesen meg akarta tartani. a nője 16 volt.
6/18 anonim válasza:
nem.ha megtartom,akkor sokkal rosszabb körülményei lesznek,én se lennék készen az anyaságra.az ő kárára menne,meg az enyémre is.inkább szülök később,anyagi biztonságban
7/18 anonim válasza:
nem tartanám meg. de először is, nem ezen gondolkodnék, hanem védekeznék. és nem megszakitással, h aztan ilyen kérdések meruljenek fel.
8/18 anonim válasza:
Nem. Elrontanám az életem, ha még a sulit sem végezném el, egyúttal pedig a baba életét is,mert nem tudom rendesen felnevelni. Inkább abortuszra mennék, minél előbb.
9/18 anonim válasza:
fhúha látom sokaknak nem tetszett h 24 évesen elvetetnék egy gyereket:D
agyatlanok...:D
10/18 anonim válasza:
mégis mithisztek, aki 20on felül van az mindegy h hova és miért de szülje meg hamár teherbe esett? jézusom...ezt ugye senkisem gondolja komolyan..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!