Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 alatti lennél megtartaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 18 alatti lennél megtartanád a kisbabád?

Figyelt kérdés
Van olyan srác, aki azt mondaná barátnőjének, hogy tartsa meg a picit? Mert ő mindenben mellette áll /pl. elmegy suli mellett dolgozni stb./
2010. febr. 4. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

21:26 Egy olyan választ nem látok ami erre (rád) vonatkozna!:D

Egyébként meg a sulit nem kell attól ott hagyni mert terhes leszel csak magántanulóként végzed el! Később meg az egyetemet is el lehet levelezőn. Mindent meg lehet oldani! De azért nagy esztelenség lenne ilyen fiatalon gyereket vállalni.

2010. febr. 4. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
aha, persze, mert az olyan könnyű, gyereket nevelni, meg tanulni. a kettő külön - külön is baromira nehéz, nem h egyszerre. szoval nem, aki nem tudja vállalni, az ne tartsa meg.
2010. febr. 4. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
21.26-os vagyok....mivel lepontoztak a sárga földig, mivel én nemtartanám meg a gyereket ha most teherbe esnék, ebből arra következtetek h sokaknál ezzel kivertem a biztosítékot, csak nemértwem mér?
2010. febr. 4. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Ja most már értem!:D

Amúgy nekem édesanyám annó két kisgyerek mellett végezte el levelezőn a főiskolát úgy hogy azért annyira nem lehetetlen dolog!

2010. febr. 4. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
nem lehetetlen, de kevesekben van annyi akarat. inkabb otthagyjak a sulit. :S amugy én nem pontoztam le a 24 éves leanyt. miért nem tartanád meg? teljesen érthető amugy. miért kellene huszonévesen mindenkeppen megtartani?
2010. febr. 4. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

azért nem tartanám meg, mert:

- nem akarok még gyereket

- otthon lakom

- diplomamunkám írom

- nincs állásom

- párom otthon lakik

- nincs állása

és ezekből következnek egyéb dolgok, amik miatt nem kellene még a gyerek.

2010. febr. 4. 21:52
 17/18 anonim válasza:
59%

Még most, 21 éves fejjel is képes volnék elvetetni

nemhogy 18 éves koromban.

2010. ápr. 19. 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, biztosan megtartanám.

Tudom, hogy kegyetlenül nehéz lenne, de akkor sem adnám fel. képtelen lennék elvetetni a saját kicsi gyerekemet. Én csináltam, akkor tudnom kell felelősséget is vállani érte.

2010. jún. 25. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!