Megtartanád a babát?
Van egy 7 hónapos lányunk, a szülés követően hónaptól rendszeresen megjött a menstruáció viszont ebben a hónapban még nem, igaz csak két napja késik, de nagyon megijedtünk.
Délelőtt megyek tesztet venni remélhetőleg nem estem teherbe, de ha mégis akkor fogalmunk sincs, hogy mihez kezdjünk. Ilyen pici baba mellé egy még kisebb babát bevállalni félünk. Valakinek született ilyen gyorsan egymásután babája?
ez a 7 hónap alatt talán kétszer voltunk együtt megszakításos módszerrel és az egyik az kb. két hete lehetett.
Görcsölget néha a hasam, mintha meg jönne, de hiába várom semmi. A mellbimbóm is nagyon fáj, az első terhességnél is így fájt. Egypárszor már megszédültem, de azt annak tudtam be, hogy hirtelen keltem fel.
08.21-es vagyok: nehéz volt kettő kicsivel, de megoldottunk mindent, mert az anyák mindig mindent megoldanak. így vagyunk kódolva :)
A nagyobbik sűrűn volt félétkeny az elején aztán megszokta.de az biztos hogy neki kellett nagyobb figyelmet szentelnünk, vele sokkal többet foglalkoztunk! a kicsi meg 3 hónapig szinte csak evett-aludt, nézelődött stb....
Ügyesen kell csinálni és akkor nincs gond. Volt hogy a nagyobbik leöntött minket egy pohár vízzel miközben szoptattam. ezért nem kiabáltam vele, utánamentem, visszahoztam és az ölembe ültette és szoptattam tovább és elmagyaráztam neki hogy Ő így eszik és ő is így evett, stb.... Utána nem bántott minket többet úgymond.
Az első év volt csk húzós. most a nagyobbik 4 éves lesz májusban, a kicsi pedig 29 hónapos. 17 hónap van köztük. jó így. Együtt játszanak, jól elvannak, szeretik egymást nagyon. jó őket így látni.
csak sajnos most együtt betegek :( Este doki, mert lázasodnak, köhögnek.
minden jót!!
Majd írj hogy mmi lett az eredmény.
Amugy Én megtartanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!