Tényleg olyan jó dolog a bölcsi? Nem arra való inkább, hogy akinek kell az tudjon dolgozni menni?
Egyre több helyen találkozom azzal, hogy a bölcsi "de jó" mert közösség, játszótársak stb...
Hát én inkább itthon maradnék a kicsimmel, nevelgetném, szeretgetném figyelném ahogy nő, fejlődik. Mások meg csak azért bölcsibe adják, hogy gyrekek között legyen! Hát nem ráér 3 éves korától élete végéig nagy társasági életet élni?
Szerintem igazad van,ha megteheted akkor maradj otthon vele ameddig tudsz!Ezeket az éveket nem pótolja utólag semmi és senki.Az én nagy fiam(most 15 éves)és 2 évesen ment bölcsibe(anyagi ok miatt).Igaz nagyon szerette,sokat tanult fejlődött hamar szobatiszta lett stb.De utólag visszagondolva jó lett volna ha még egy évet "csak"vele lehettem volna!A pici fiam most 15 hós,és beirattam a bölcsibe szintén anyagiak miatt,de még egyáltalán nem biztos,hogy beadom.Meglátjuk akkor mi lesz!És igaza van az óvó néninek,a 2-3 éves gyerekek még nem játszanak együtt csak egymás melett.Nekik valóban elég pl:a játszótéri gyerek társaság!
Szóval én se nem vagyok ellene se nem vagyok melette a bölcsinek,én úgy gondolom ahogy az élet hozza!
De az biztos,hogy nagyon hamar véget ér ez az időszak,és gyorsan felnőnek a gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!