Bölcsi vagy inkább ne? 1,5 éves a kisfiam ahhoz hogy jöhessen a 2 . baba vissza kéne mennem legalább fél évre dolgozni hogy jó legyene a gyedem! De félek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindennap eszembe jut hogy mi lenne ha bölcsibe menne én meg vissza dolgozni!ha meg jönne a baba akkor meg kivenném!De nem igazán tudok okos lenni!2011. szept. 15. 12:51
1/11 anonim válasza:
Szerintem ha már beírattad és legalább fél évig lenne ott akkor már nem kellene kivenned. Addigra már teljesen megszokja, megszereti.
2/11 A kérdező kommentje:
ugy félek tőle,hogy bántani fogják,meg hogy mi lesz vele nélkülem
2011. szept. 15. 12:59
3/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést a többi szülő is feltehetné, akiknek ott van az ugyanolyan korú gyerekük. Más is félti és rossz az elválás, de ha muszáj, akkor muszáj. Ha meg nem, akkor gondold át mégegyszer.
4/11 anonim válasza:
Miért kell visszamenned dolgozni, ahhoz h jó legyen a gyeded? Nálunk is ez a helyzet és megnéztem egy kalkulátorral, h mennyit fogok kapni és közel ugyanannyit, mivel az első még nem lesz 2 éves, tehát még gyeden leszek amikor szülök.
5/11 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: neki még nincs útban a kistesó, ezért kizárt, hogy még addig megszülessen a kistesó, míg az első be nem tölti a kettőt. Így meg már nem vonatkozik rá, hogy kb. ugyanannyi Gyedet kapjon, mint az első babára!
6/11 anonim válasza:
én két éven túl szültem, mégis max gyedet kapok. nem tudom honnan ez a "netöltse be a kétévet a gyerek a második érkezéséig" hülyeség??????
7/11 A kérdező kommentje:
mikor megtudta a munkahelyem hogy terhes vagyok elküldött igy munkanélküliként szültem!igy csak gyesre lennék jogosult ha szülnék ahhor hogy ujra jó legyen a gyedem minimum fél évet kéne dolgoznom!
2011. szept. 15. 14:22
8/11 anonim válasza:
szia, kisfiam 16 hónapos most kezdtük a csanát, ő nagyon szereti, 2. napon egész napos volt, imád ott lenni, puszit is ad a gondozónéninek, ami nála nagy szó, nem egy puszis tipus. imádja a gyerekeket, heti 2, 3 napot megy, én meg dolgozom, így meg tudtam oldani. persze ez más, mert kevesebben vannak, 5,6 gyerek, de jobban is odafigyelnek rá, én nyugodt vagyok, mert jó helyen van, és ő anynira élvezi, nem is hiányolt, játszik a többiekkel. Neki már keleltt is, mert nagyon szereti a gyerekeket.
9/11 anonim válasza:
Én abba a táborba tartozok akik szerint a gyereknek 3 éves korig az anyukája mellett a helye.Persze az más ha muszáj visszamenni dolgozni a pénz miatt.Én nem szeretem azt ha azt mondják hogy de jó a bölcsi mert ott megtanítják a gyereket orrot fújni,enni,inni stb.Akkor az anyja miért van?Ez csak azokra vonatkozik akik megtehetnék hogy otthon maradjanak.Én is itthon vagyok ,de én azért mert olyan helyre kellene visszamennem ahol 3-4 müszakba kellene dolgozni.Ha úgy érzed hogy nem annyira hiányzik az a pénz akkor inkább maradj otthon vele.De ha nagyon kell a pénz akkor menj.Én is félteném a bölcsitől,mert a játszin nagyon sok "okos" anyuka van és érdekes dolgokat mesélnek.Pl:Farkas törvények uralkodnak a bölcsiben.Aki az erősebb bántja a kisebbet meg ilyenek.Döntsön a pénz mint mindenben.
10/11 anonim válasza:
Egy gyereknek nem szükséges 3 éves koráig az anyja mellett lenni, mert kell a gyermek közösség, és ez természetesen nem ugynaz, mint hogy leviszed a játszóra. DE a 1,5 éves kor a lehető legrosszabb időzítés véleményem szerint, mert ha előbb adod be, megszokja, ha később, akkor meg konkrétan élvezi, későbbet úgy értem, hogy 2 éves kor után. Az én lányom 25 hónapos volt mikor kezdte, és imádja. :) Mindenesetre ez a ti döntésetek, kívánom, hogy a legjobbat hozzátok ki a dologból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!