Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi vagy inkább ne? 1,5...

Bölcsi vagy inkább ne? 1,5 éves a kisfiam ahhoz hogy jöhessen a 2 . baba vissza kéne mennem legalább fél évre dolgozni hogy jó legyene a gyedem! De félek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindennap eszembe jut hogy mi lenne ha bölcsibe menne én meg vissza dolgozni!ha meg jönne a baba akkor meg kivenném!De nem igazán tudok okos lenni!
2011. szept. 15. 12:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már beírattad és legalább fél évig lenne ott akkor már nem kellene kivenned. Addigra már teljesen megszokja, megszereti.
2011. szept. 15. 12:54
 2/11 A kérdező kommentje:
ugy félek tőle,hogy bántani fogják,meg hogy mi lesz vele nélkülem
2011. szept. 15. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést a többi szülő is feltehetné, akiknek ott van az ugyanolyan korú gyerekük. Más is félti és rossz az elválás, de ha muszáj, akkor muszáj. Ha meg nem, akkor gondold át mégegyszer.
2011. szept. 15. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell visszamenned dolgozni, ahhoz h jó legyen a gyeded? Nálunk is ez a helyzet és megnéztem egy kalkulátorral, h mennyit fogok kapni és közel ugyanannyit, mivel az első még nem lesz 2 éves, tehát még gyeden leszek amikor szülök.
2011. szept. 15. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak: neki még nincs útban a kistesó, ezért kizárt, hogy még addig megszülessen a kistesó, míg az első be nem tölti a kettőt. Így meg már nem vonatkozik rá, hogy kb. ugyanannyi Gyedet kapjon, mint az első babára!
2011. szept. 15. 14:12
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
én két éven túl szültem, mégis max gyedet kapok. nem tudom honnan ez a "netöltse be a kétévet a gyerek a második érkezéséig" hülyeség??????
2011. szept. 15. 14:16
 7/11 A kérdező kommentje:
mikor megtudta a munkahelyem hogy terhes vagyok elküldött igy munkanélküliként szültem!igy csak gyesre lennék jogosult ha szülnék ahhor hogy ujra jó legyen a gyedem minimum fél évet kéne dolgoznom!
2011. szept. 15. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szia, kisfiam 16 hónapos most kezdtük a csanát, ő nagyon szereti, 2. napon egész napos volt, imád ott lenni, puszit is ad a gondozónéninek, ami nála nagy szó, nem egy puszis tipus. imádja a gyerekeket, heti 2, 3 napot megy, én meg dolgozom, így meg tudtam oldani. persze ez más, mert kevesebben vannak, 5,6 gyerek, de jobban is odafigyelnek rá, én nyugodt vagyok, mert jó helyen van, és ő anynira élvezi, nem is hiányolt, játszik a többiekkel. Neki már keleltt is, mert nagyon szereti a gyerekeket.
2011. szept. 15. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
Én abba a táborba tartozok akik szerint a gyereknek 3 éves korig az anyukája mellett a helye.Persze az más ha muszáj visszamenni dolgozni a pénz miatt.Én nem szeretem azt ha azt mondják hogy de jó a bölcsi mert ott megtanítják a gyereket orrot fújni,enni,inni stb.Akkor az anyja miért van?Ez csak azokra vonatkozik akik megtehetnék hogy otthon maradjanak.Én is itthon vagyok ,de én azért mert olyan helyre kellene visszamennem ahol 3-4 müszakba kellene dolgozni.Ha úgy érzed hogy nem annyira hiányzik az a pénz akkor inkább maradj otthon vele.De ha nagyon kell a pénz akkor menj.Én is félteném a bölcsitől,mert a játszin nagyon sok "okos" anyuka van és érdekes dolgokat mesélnek.Pl:Farkas törvények uralkodnak a bölcsiben.Aki az erősebb bántja a kisebbet meg ilyenek.Döntsön a pénz mint mindenben.
2011. szept. 15. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyereknek nem szükséges 3 éves koráig az anyja mellett lenni, mert kell a gyermek közösség, és ez természetesen nem ugynaz, mint hogy leviszed a játszóra. DE a 1,5 éves kor a lehető legrosszabb időzítés véleményem szerint, mert ha előbb adod be, megszokja, ha később, akkor meg konkrétan élvezi, későbbet úgy értem, hogy 2 éves kor után. Az én lányom 25 hónapos volt mikor kezdte, és imádja. :) Mindenesetre ez a ti döntésetek, kívánom, hogy a legjobbat hozzátok ki a dologból!
2011. szept. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!