Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi vagy inkább ne? 1,5...

Bölcsi vagy inkább ne? 1,5 éves a kisfiam ahhoz hogy jöhessen a 2 . baba vissza kéne mennem legalább fél évre dolgozni hogy jó legyene a gyedem! De félek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindennap eszembe jut hogy mi lenne ha bölcsibe menne én meg vissza dolgozni!ha meg jönne a baba akkor meg kivenném!De nem igazán tudok okos lenni!
2011. szept. 15. 12:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Pont a múlt hétvégén érintett meg annak a szele, hogy lehet, hogy bölcsibe kell adnom a szintén másfél éves lányomat. Hosszú lenne most leírni a részleteket, új munkalehetőség... stb. Mondanom sem kell, hogy majdnem végigbőgtem a hétvégét:) Előtte hányszor gondoltam rá, hogy jó lenne már kimozdulni, felfrissülni, most meg hirtelen rám tört minden, hogy még nem szobatiszta, most tanítgathatnám beszélni, mi lesz így egymás nélkül...:) Korábban nem gondoltam volna, hogy majd így fogok reagálni...:) Teljesen megértem a helyzetedet, az érzéseidet. Nekem végül nem jött össze a munka, csak halkan jegyzem meg, hogy egy picit megkönnyebbültem:), de ha mégis menni kellett volna, hát irány a bölcsi. Biztos vagyok abban is, hogy megszoktuk volna, csak eleinte lett volna nehéz, de még ez sem biztos.

Szereti a gyerkőckéd a többi gyereket? Lehet, hogy ügyesen feltalálja magát köztük, és könnyen beilleszkedik.

Ezeket azért írtam le, hogy ne érezd Magad rosszul, más is hasonló érzésekkel küzd..:) Ha tényleg jó lehetőséget kaptál és úgy érzed, meg tudjátok oldani, szerintem ne szalaszd el!

Sok szerencsét és kitartást!

2011. szept. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!