"Baba" a fiam, nem hajlandó tovább lépni, fejlődni.2 és fél éves, de a huga önállóbb. Mit tehetek? Mitől van ez?
sziasztok! egy ideje aggaszt már a fiam viselkedése. októberben lesz 3 éves, de nem szobatiszta (ül a kakiban, nem zavarja), lusta egyedül enni (anya, etessél), a cumit nem tudjuk elfelejteni és mindenáron ragaszkodik a tejcsi cumisüvegből való elfogyasztásához. Ma is nem tudom miért, nem volt hajlandó ebédelni, helyette könyörög a tejcsiért - persze az egyetlen cumisüvegéből (másik nem jó). Egyszerűen nem tudom, meddig lehetek vele türelmes, hogy ez meddig normális... az egy dolog, hogy van, aki furán néz rám a fiam önállótlansága miatt (nem érdekel különösebben), inkább az aggaszt, hogy miért van ez. a huga nemsokára másfél éves, szeretik egymást, össze vannak nőve - szóval nem a tesó születése miatt babásodott vissza.
Nagyon hálás lennék, ha leírnátok, mit gondoltok erről! Köszönöm!
nagyon köszönöm a válaszokat! megnyugtató. próbálok türelmes maradni. ha nem etetem, nem eszik. ha nem eszik, éhségében sír, teljesen kiborul... jó ideje próbálok vele plusz programokat is csinálni, amikor a hugit nem viszzük. ilyenkor talán kiegyensúlyozottabbnak tűnik.
olyan gáz, az ovónénik nemrég mondták, hogy ugye majd ezekkel nem lesz gond (első szülői értekezlet). hát, nincs garancia :(
köszönöm még egyszer a válaszokat, próbálok türelmes maradni!
Nálunk az egy éve önállóan közlekedő kisfiam visszaült a babakocsiba, a húga helyére:(
S 3 hónapos babát kézben cipeljük, miközben a 2,5 éves kisfiam trónol a babakocsiban és tolatja magát.
utcán körbe nevettek ma is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!