Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha beadom a kisfiam (2 és fél...

Ha beadom a kisfiam (2 és fél éves) az ovi mini csoportjába, mert itt nincs bölcsi, akkor elveszítem a gyesem abban az esetben is, ha nem megyek el dolgozni?

Figyelt kérdés
Egy nagy műtét előtt állok és sajnos nincs segítségem a kisfiam ellátásában ,ezért gondoltam az óvodára.de a gyesre meg nagy szükségem lenne,hiszen a műtét miatt hónapokig nem tudok majd dolgozni.
2011. aug. 17. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol laksz, és milyen műtét? Még most nyáron? Mert ha igen, és nem messzi laksz, akkor én szívesen elvállalom.

Sajnálom, hogy nem tudok a kérdésre válaszolni.

2011. aug. 17. 13:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedves vagy!Veszprém megyében lakok egy csöpp kis faluban:)Nekem mindenképpen az óvoda az egyetlen megoldás!
2011. aug. 17. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az óvodának és a GYES - nek nincs semmi köze egymáshoz. A Gyes jár 3 éves korig, akkor is , ha oviban van a gyerek, akkor is ha nem.
2011. aug. 17. 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ,megnyugtattál!
2011. aug. 17. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben elmondod az óvodában a problémádat nagyon valószínűnek tartom,hogy szívesen a segítségedre lesznek és örömmel vállalják a gyermeket.
2011. aug. 17. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ovinak és a GYES-nek semmi köze nincs egymáshoz, ez utóbbit csak akkor nem kapod, ha heti 30 óránál többet dolgozol. Mivel Nálad nem ez áll fenn, mindenképpen kapni fogod a kicsi 3 éves koráig. Sikeres műtétet és gyors gyógyulást kívánok!
2011. aug. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!