5 hónapja szültem és sajnos a problémám elég kellemetlen, nem kívánom a szexet? Mit tegyek? Félek hogy elveszítem a párom.
Szia! Bár én még nem szültem, úgyhogy nem tudom mi van ilyenkor, de azt hiszem, hogy nagyon sok anyukánál akik nemrég szültek ez természetes. Remélem a pároddal beszéltek erről, és Ő megérti ezt. Valószínüleg hamarosan visszaáll a dolog a régi kerékvágásba. Sajnos ilyenek a hormonok, meg persze Te is fáradtabb lehetsz, néha idegesebb stb. Próbáljátok túlélni ezt az időszakot, a párod meg legyen egy kicsit türelmesebb.
Kitartás! És persze boldog babázást Nektek!
Szoptatsz?
A szoptatás válthat ki olyan hormonokat, amitől nincs szexuális étvágy. Hogy nyersen fogalmazzak, ilyenkor a test a baba etetésére van berendezve és nem arra, hogy újabb babát gyártson.
Beszéljetek róla a pároddal!! Bújjatok össze legalább, ha nem is szexeltek.
Nekünk is ez volt, amíg szoptattam, alig volt szex, viszont, mikor abbahagytam (9,5hónap), újra minden a régi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!