Hogy oldjam meg? Mit csináljak? Néha már kellemetlen.
Próbálj meg ellazultan menni a hitvesi ágyba. Ne azon gondolkodj, hogy nem jó és miért nem jó, ne úgy kezdjétek, hogy "apa van fél óra a következő etetésig, na rajta!" Készülj fel (már amennyire egy ilyen pici baba mellett lehet), illatos fürdő v. új illatú tusfürdő, testápoló, esetleg új fehérnemű...Kipróbálhattok síkosítót, új óvszert stb.
Ne a mennyiségre, a minőségre koncentrálj. Hiába lesztek együtt minden nap, ha az neked nem jó. De kezdetben heti 1-2 igazán finom együttlét csodákat fog tenni. Aztán ahogy nő a baba, ti is egyre több időt tudtok egymásra fordítani.
Sok sikert! :)
3. válaszoló köszönöm én is a hozzászólásodat!
Ugyanez a problémám nekem is, mint a kedves kérdezőnek, annyi a különbség, hogy én már 11 hónapja születem!
Megértelek kedves kérdező, és probálj meg valahogy az itten tippek segítségével változtatni, nehogy abba a hibába ess, mint mi, hogy már sokszor ezért veszekszünk, mert semmi kedvem összebújni. Annyira nem hiányzik, hogy hihetetlen! Ezt még én se tudom elhinni, és én sem értem mi történt velem, mivel mi is olyanok voltunk előtte, mint a mezei nyulak...
Boldog babázást!
Ha szoptattok, akkor a hormonok miatt van.Nagyon erős a gátlás az is.Én sem ismertem magamra, nagyon féltem, hogy olyan maradok.A terhesség alatt is a hátam közepére kívántam, szoptatás alatt minimálisan javult a helyzet-nem kívántam-amint(cirka 1 év)abbamaradt a szoptatás-láss csodát újra nő lettem, nemcsak anya.:)
Most 25 hetes km vagyok-szitu dettó, csak már nem félek annyira, hogy ilyen maradok.:)
1.Ha megkívánod a párod,akkor ha lehetőség van csináljátok egyből,akár napközben is....
2.Ha közeledik feléd,akkor vegyél erőt magadon még ha nincs is annyira kedved,mert megjön majd közben...
3.Próbáljátok máshol is,nappaliban,konyhában,fürdőben stb...
Fásultság,megszokás,fáradtság,hormonok,ja és persze mindig a gyerkőcön pörög az agyad...ezek lehetnek az okok.
Fog ez javulni,ha a pici nagyobb lesz.:)Addig meg így át tudtok lendülni ezen a "rázós" időszakon,és nem engeditek,hogy szakadék keletkezzen kettőtök között a,ami egyre mélyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!