Az a helyzet, hogy ha elmegyek nagyvécézni, a kínok kínját élem át. Mindig olyan lesz a gátam is, és teljesen természetes, hogy szeretném, ha utána teljesen tiszta lennék,nem maradna ott semmi. De mire kitörlöm rendesen,hogy semmi ne maradjon,már elfogy egy csomó papír,ami nem baj, de nagyon fáj már a fenekem és a gátam, legtöbbször vérzik is. Másnak is van ilyen gondja? Ötlet?
2010. jún. 27. 17:45
1/6 anonim válasza:
Szülés után vagy? Mert akkor fájdalmasabb. A lényegen mondjuk nem változtat. Vegyél baba popsikendőt! Nem viccelek. Nem kell a legdrágábbat, akár 100 Ft-osban is vehetsz, a lényeg, hogy nedves a kendő, pihe-puha, kicsit olajos is. Sokkal hamarabb rendbe tudod tenni magad, nem dörzsöl ki, és még ápolja is a bőrödet.
Anyukám a kora miatt használ ilyet, 80 évesen már nem éri úgy el, ahogy fiatalon, nála is bevélt.
2010. jún. 27. 17:54
2/6 A kérdező kommentje:
7 hónapja szültem, de már előtte is megvolt ez a probléma,csak nem ennyire durván.
2010. jún. 27. 17:57
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni nedves WC-papirt, azzal nagyon jól le tudod tisztogatni magad, nem kell annyit elhasználni és nem dörzsöl ki.
2010. jún. 27. 18:04
4/6 anonim válasza:
Hát akkor próba-szerencse, és azért kérdeztem a szülést, mert ugye a gátvarrás helye már nem ugyanolyan sima, mint volt. Nem mondom, hogy építsetek be egy bidét a fürdőszobába, de nagyon nagy gáz esetén én inkább le/ki mosnám, ha van rá lehetőség. Puha törülközővel törölném, mert kb. olyan fájdalmas lehet, mint egy szép kis aranyér.
Viszont akkor nem újdonság a popsitörlő, használd, és jobbulást!!!
2010. jún. 27. 18:08
5/6 anonim válasza:
Nedves törlőkendő! és még véletlen se elölről töröld ki.
2010. jún. 27. 18:09
6/6 anonim válasza:
Áll fel egy kicsit a törlés előtt, utána pedig ülj a kád szélére, és mosd meg, én is ezt teszem, és azóta jobban érzem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!