Mi a fene lehet ez? Hétfőig sajnos nem tudok dokihoz menni, de már most nagyon kellemetlen! :S
Kb szerdán kezdődött az egész, először csak enyhe fájdalmat éreztem a nemi szervem környékén, nem tudnám behatárolni pontosan hol, az egészre kiterjedően. Aztán elkezdett csípni ahogy pisilek, azt hittem felfázás (sokszor fáztam már fel sajnos:S), ismerem a tüneteket, egyből erre gyanakodtam.
Viszont tegnap óta van egy kis folyásom is, sárgás színű, az illata nem kellemetlen, csak hát a színe.. Ma reggelre viszont a szeméremtestemen kijött jó pár piros kiütés, már viszketek is, amit egyszerűen nem tudok hova tenni, hogy mitől alakulhatott ki..
Ezekből a jelekből következtetve nyilván nem felfázás lehet ez, de akkor mi? Gomba? Vagy fertőzés, gyulladás?
Magándokihoz járok, hétvégén nem rendel, így muszáj lesz megvárnom a hétfőt, viszont jó lenne valami, ami enyhítené mert elég kellemetlen ez így hétvégén. :S
"Gomba? Vagy fertőzés, gyulladás?"
Igen, valami ilyesmi sorrendben. A hétvégén vehetsz kamillás ülőfürdőt addig, de sokat nem fogsz érni vele.
Ige, ez valami fertőzés.
Patikában recept nélkül vehetsz rá, valami krémet,kúpot, betadint, ami átmenetileg segíthet.
Kitartás!
Szerintem se próbáld SK megoldani a hétvégén, ha úgy is mész hétfőn orvoshoz. Ha pl veszel gombaölőt, aztán kiderül, hogy nem is gombád, hanem fertőzésed van még rosszabb is lehet a helyzet...
Ha tényleg annyira rosszul vagy, akkor meg mint előttem írták ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!