Fogamzásgátló utáni kellemetlen tünetek? Baba mikor jött?
Kérem szépen a moderátorokat, hogy ne helyezzék át a kérdésemet! Tudom, hogy van más kategória, ahova jobban illene, ám szerintem itt több választ kapnék az ilyen téren tapasztaltaktól. Köszönöm!
Szóval, most hagytam abba nagyjából 8 év szedés után a fogamzásgátló tablettát. Szeretnék érdeklődni, hogy aki évek után abbahagyta, tapasztalt-e bármi kellemetlen tünetet, mikor lett normális újra a ciklusa, stb. Illetve az is érdekelne, hogy aki baba miatt hagyta abba, mikor sikerült utána teherbe esnie. Bármilyen tapasztalat érdekelne. Köszönöm!
Én 12 évig szedtem fogamzásgátlót. Se előtte, se utána nem volt normális ciklusom, azt se tudtam, hogy van-e egyáltalán peteérésem.
2008 februárjában hagytam abba, és úgy gondoltuk, fél évig más módszerrel védekezünk, hogy ürüljön a szervezetemből a gyógyszer. Így megvolt a menzeszem februárban, majd májusban, júliusban, októberben, decemberben, és ez volt az utolsó, mert akkor teherbe is estem 2009. januárban.
Tulajdonképpen 2008. szeptemberétől nem védekeztünk, addig a fél évben Pharmatexet használtunk. Egyébként próbálkoztam novemberben hőmérséklet-méréssel, görbét próbáltam vezetni (olyan lett, mint az EKG), aztán januárban vettem egy ovulációs tesztet, ami nem mutatta, hogy lenne peteérésem, de mégis terhes lettem. :) Azóta már lassan 2 éves a nagylegény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!