Hogyan oldjam meg ezt a rém kellemetlen szituációt? Tudom én is bunkó voltam, hogy tegyem jóvá a férjem kedvéért?
Ennyit nem bírtál ki, ej-ej!!!
Okos enged, szamár szenved?
:D:D:D Köszi:)
Csak tudod elég ideget próbáló ám az ilyen társaság:) főleg mikor ilyesmi beszólásaik is vannak:):D
Hát figyelj! Ha szerinted biztos nem akarod megismerni Őket, tehát inkább más megoldást keresel akkor szerintem:
Jöjjön össze újra a társaság, vagy hívd meg Őket. Lehet, hogy ez most kicsit furcsán hangzik, de szerintem jó.
Tehát együtt vagytok, Te pedig mosolyogsz pár órán keresztül és elengeded a füled mellett a megjegyzéseket.
Így nem mondhatják, hogy bunkó lennél, de többet nem is kell összejönni velük. Ezzel lerendezed, hogy ne legyetek rosszba, a férjednek is talán jobb lenne, de ezután (ha nem akarod még mindig) nem kell összejönnötök ebbe a társasába. (vagyis a Férjed nyugodtan a többi munkatársával, csak nem így, feleségestől)
Remélem beválik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!