Ha elölről kezdhetnéd a gyereknevelést, mit csinálnál másképp?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, meg hátha okulunk. :)2013. jan. 24. 16:45
1/3 anonim válasza:
Ha újra kezdeném,akkor nem idegeskednék és aggónék annyit a koraszülött fiam miatt és akkor talán nem lett volna szülés utáni depim az állandó félsz miatt.
Nyugodtabb lehettem volna és élvezhettem volna a babavállalás minden percét,nem úgy mint az első pár hónapba...
Türelmesebb lehettem volna és vidámabb,boldogabb!!!
Sajnos azóta is bánom,hogy olyan voltam amilyen,remélem egyszer meg tudom ezt bocsátani magamnak...
2/3 anonim válasza:
Nem szoktam volna rá az ordításra, lazábban vettem volna az oviskori betegségeket, a könnyebbik végén fogtam volna meg a dolgokat, hogy ne menjek tönkre.
3/3 anonim válasza:
Vártam volna, amíg egy családi házat tudunk venni!!! Amúgy a fiaimmal kapcsolatban semmit nem csinálnék másképp, mert mindennek volt egyfajta eredménye. a ROSSZAKBÓL,HIBÁKBÓL LEHET TANULNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!