Ha elölről kezdhetnéd a gyereknevelést, mi az, amit másképpen csinálnál? Miért?
A szoptatást csinálnám másképp. Kicsit akaratosabb lennék, utólag úgy látom h hamar feladtam és ez nagyon bánt,de akkor nagyon nehéz volt. most biztos h másképpen csinálnám.
Viszont a többi dolgot jónak látom. Kisfiam 14 hónapos, egyedül elalszik a saját ágyában, átalussza az éjszakát, délelőtt ha főzök eljátszik egyedül, barátságos, bújos kisfiú, jó természetű, érdeklődő.
szoptatást nem adnám fel olyan könnyen. de sajnos nagyon depis lettem, egyedül voltam, semmi segítségem nem volt. tudom ez nem mentség, a mai napig bánt:(
1,5 éves most a kisfiam
Húh! hát az első Fiamat nem tudtam szoptatni, kellett pótolni tápszerrel. A 2. Fiamat annyira akartam szoptatni, hogy éjszaka is ha felkelt, akkor raktam cicire. Most 7 hónapos, és már csak szivatásból is felkel éjjel... Hozzászokott. :(
Anyósom az 1. gyerek után sokszor beleszólt mindenbe. A 2. gyerekre leállítottam.
Nem szoktattnám rá,hogy köztünk aludjon.
Nem altatnám cicin,a mai napig azt teszi,20hónapos.:(
Nem vennék ennyi ruhát,volt nadrág ami csak kétszer volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!