Ha újra kezdhetnéd a terhességedet, mit csinálnál esetleg másképpen?
Tovább dolgoznék, hogyha az egészségem engedi (a 30. hétig dolgoztam és utólag rájöttem, hogy tíz hét otthon baba nélkül nekem nagyon unalmas).
Még többet kirándulnék és mennék olyan helyekre, ahova babával már nagyon nehéz eljutni.
Megpróbálnék odafigyelni, hogy a hormonjaim ne vegyék át az agyam irányítását, mert sajnos nagyon sokszor feleslegesen kerültem vitába csak amiatt, mert a hormonok miatt néha már eleve felpaprikázva ébredtem. A való életben is, illetve ezen az oldalon is néha sikerült összekapni hasonlóan terhes idegbeteg állapotban lévő kismamákkal. Utólag már látom, hogy felesleges vitákat produkáltunk és csak mosolygok rajta.
Kevesebb kismama felsőt vennék és nadrágból sem azt venném meg, ami mondjuk a 25. héten csinosan áll, hanem azt, ami várhatóan jó lesz még a pocakomra a 40. héten is.
Megpróbálnám élvezni az utolsó heteket és kihasználni az utolsó napokat magamra és a férjemre, nem azt várni már a 37. héttől minden pillanatbon, hogy mehessek már szülni. Már rájöttem, hogy az első babás hetek kemények nagyon, nem kell azt sürgetni, inkább rá kell pihenni, amíg lehet.
Most majdnem írtam, hogy kevesebbet híznék (20 kg-ot híztam), de rájöttem, hogy ez nem igaz, mert szerencsére rólam hamar és könnyen lement minden, viszont hihetetlen kéjjel járt terhesen egy-két megkívánt kaját akkor és ott elfogyasztani ahol és amikor csak akartam. :-) És közben még örülni is neki, hogy milyen szépen növögetek. :-D
Megpróbálnék kevesebbet aggódni, nem hagynám, hogy mindenféle neten olvasott fejlődési rendellenességeket és betegségeket bebeszéljek magamnak addig, amíg a dokit meg nem kérdezem róla személyesen.
Valamint kevesebb babaruhát szereznék be. Mondjuk én venni nem igazán vettem sokat, inkább csak kaptam, de teljesen felesleges volt 30 rövid ujjú bodyt és 40 darab rugdalózót kimosni és kivasalni az 56-62-es méretből, mert a harmadát sem használtuk, mert mire koszos lett mondjuk 8-10 body, addigra úgyis mostam és használtam azokat újra. Két overall sem kell, akkor sem, ha az egyik azért aranyos, mert fehér macis, a másik meg azért, mert barna fiús és hiába olcsók: így sem használtuk ki, mert hamar vége lett a télnek, jövő télen meg már a térdéig sem fog érni a fiamnak a 68-as overall.
Huh, azt hiszem, hogy hirtelen ennyi! :-)
Mindent pontosan ugyanúgy csinálnék a 3. terhességem ideje alatt is. De tényleg.
Hiába akarnék kevesebbet aggódni, úgyse menne.
Hiába próbálnék nem összekapni naponta 10x a körülöttem élőkkel, úgyse menne - a hormonok játszanak.
Hiszitek vagy nem, imádok szülni.
Huhhhhh, nagyon köszi mindenkinek, sokat írtatok!
Én 12 hete szültem, már holnap újra terhes lennék szívem szerint. Nem volt nehéz szülésem, és a 9 hónap is is csodás volt. :-))
Sokkal jobban figyelnék az étkezésekre. Pl nem zabálnék éjjel nutellát, édességet. Ugyanis a szoptatás NEM fogyaszt, én már szülés óta is híztam (baby 20hós és szopizik)és állandó kínlódás az életem a súlyfelesleg miatt.
tehát sokkal jobban vigyáznék az kaja minőségére és mennyiségére. Azóta is bánom, hogy így elcsesztem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!