Melyik terhességedet viselted jobban? Első vagy második?
Első vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy most várom a harmadikat, ez a legkönnyebb terhességem eddig :)
22+3hkm
Hát az elsőnél nem volt netem,nem olvastam össze mindent,és tök nyugis voltam végig:)
Most meg még csak 6 hetes vagyok,de már annyit idegesítettem magam a neten olvasottakkal,hogy arra is gondoltam kiköttetem a netet:D
masodikat. az elsonel bele adtam az erzest, hiztam is sokat.
a masodik baba akkor fogant, amikor az elso 5 honapos volt, a terhesseg elszaladt, fitt maradtam, mert sok dolgom volt.
Most a másodikat. Az elsővel végig dolgoztam, és azt se tudtam, mi a terhestünet, mi a baj, mi a nem baj. A kollegáim percenként felidegesítettek, rohangálnom kellett egy csomót, vagy pont a rosszabb reggeltől estig egy helyben ülni az íróasztalnál.
Most 31 hetes vagyok, 20 hónapos a lányom, de szuperjól vagyok, mert nagyon sokat tudok pihenni. Amikor ő alszik, akkor én is, este is korán lefekszem. Sokat sétálunk, vagy játszóterezünk, ha fáradtabb vagyok, akkor itthon rajzolunk, gyurmázunk. Most már meg tudom különböztetni a terhestünetet az egyebektől, így lelkileg is jobb az egész.
Egyébként nem volt hányingerem egyiknél sem, se egyéb különleges probléma.
Köszi lányok!
Nálunk 24 hó lesz a különbség a két gyermek közt. Szinte csak egy hete tudom hogy jön a tesó, így még jól elvagyok.:)
Mindenkinek jó babázást és babavárást aki épp babás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!