Szülés utáni első hetekben költözött oda hozzátok valaki (anya, anyós, vki) segíteni?
10:21: Ha nem lenne majd itthon a párom 3 hétig(vagy tovább is ha akarja),akkor lehet másképp gondolkodnék.
De itthon lesz,és ráadásul olyan férfi,aki kérés nélkül bármit megcsinál (igazából már most sem akarja hagyni hogy házimunkát végezzek,mondván csak pihenjek,majd ő megcsinálja amikor hazaér)
még én sem szültem meg a babám, de már a célegyenesben vagyunk :) párom ragaszkodik ahhoz, hogy anyukám költözzön ide 1-2 hétre, és segítsen. de én nem szeretném, mivel nem anyukámnak kell összeszoknia a babával, hanem nekem. így azt beszéltük meg, hogy amíg igény van rá naponta jön és segít amit tud. anyósom is jön majd naponta, ő a kaját hozza majd. így lesz a legkényelmesebb mindenkinek.
ráadásul anyukám dolgozik is még, belőle is kivenne sokat ez a megoldás, arról nem is beszélve, hogy otthon meg a 12 éves öcsém várja, őt is rendbe kell vágnia, ha úgy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!