Anyós pajti? Reggelre megzakkant vagy mi? Rossz anya lennék mert tíz órakor nincs ebéd és szundítunk miközben megy a mese?
Egyetlen egyszer sem aludtam 10-ig mióta megvan a 2 gyerekem:) De még 8 ig se :)
De attól még, ha nektek így jó akkor senkinek semmi joga beleszólni hogyan és mikor csinálod meg a dolgokat.
Később meg ha közösségbe kerül a babád, úgyis fel fogtok kelni előbb.:)
Mi köze hozzá?:O Ha délután 3kor is így lenne ahhoz se lenne köze...
Vegyél be egy lesz.rom tablettát aztán ennyi:)
Akkor rám mit mondana?:) Itt ülök pizsiben , a gyerek játszik, a vasalnivaló a fotelban.
Néhány kérdéssel lejjebb egy anyós tett fel kérdést, hogy miért fekete bárányok? Hát ezért!!!
Vigyázz, nehogy még innen is megkapd a magadét!!!
Egyébként én egyet értek Veled! Ha úgy alakul, van idő rá, én is szoktam együtt pihenni a kisfiammal! És nem tud érdekelni, hogy 10-kor még nincs kaja az asztalon, és hogy a ruhák nincsennek kivasalva... Ha valakit bosszant, akkor meg lehet csinálni helyettem!
Szerintem egyáltalán nem vagy rossz anya!!!
Az a vén fap.csa meg tényleg meg van zakkanva!
Én ezért fojtottam el már csírájában azt,hogy bármi közünk is legyen egymáshoz!Ne hagyd magad!!!
11.39 vagyok.
Jujj tudod mit kellett volna mondanod?
Magát vártam anyós, hogy megcsinálja:DDDDD
DE ez bosszant,hogy tényleg nincsen kupleráj,meg hasonlók!A száríton van kb 4 poló meg 1 sapka tegnap este fél 10 kor terítettem ki!Sosem szoktunk eddig aludni de valahogy így sikerült!Sose főztem tíz órára fél 2 kor van ebéd mert 2 kor fekszik le babym aludni!Minden este mikor a pasijaim:) alszanak rendet rakok!És csak úgy fekszem le aludni így délelőtt nincs semmi dolgom nagyon boltba megyünk friss kenyérért kifliért,tejért utána itthon játszunk!Főzök!Mindig rend van a játékok az ő szobájában szét vannak de ott lehetetlen valamit is felrakni a polcra de ezt ti is tudjátok!
amúgy nem szóltam neki semmi !Bejött körbe nézett!Még az unokájának sem köszönt mert sikeresen felverte!Csak bement a wc-be fürdőbe mintha keresne vmit!Fel is hívtam apát és mondom neki azt mondta hagyjam rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!